Az USA-ban miért annyira vonzó a fiatalok számára, hogy felszereljenek katonának?
#47 Mivel a kérdező autista, ezért ki is hagyom a beszelgetésből.
Rengeteg pro/kontra vélemény van az 5x tesiről. A helyhiányt nem tudom elfogadni, 1m²/fő területen simán tudok olyan edzést tartani, hogy lefáradjon egy felnőtt is.
Idő, leterheltség: 7 órából 1 tesi, 1 ének, 1 rajz, 1 technika. Én inkább a házi feladatot hagynám ki még középiskolában is, akkor nem lennének leterhelve, és veleférne egy kis frissítő testedzés is.
Ig3n, amerikában Ranschburg, meg kevésbé leterheltek, DE középiskola végén nem tudnak semmit semmiről, földbuták, és a viselkedésük is hagy kívánnivalót maga után szerintem. Én nem támogatom azt a módszert. Makarenkót sem. Valahol a kettő között.
Magyarországon amelyik szülőnek nem fontos március 15, október 23, sem semmi, ami magyar, és a nyugatot isteníti, annak a gyereke nem lesz katona, mert a "haza" szó nem jelent neki semmit. Ezért sem kedvelem a reformszülőket :( Nézd meg a kérdezőt! Leszólja Magyarországot, az amcsi zászló van a házán a magyar mellett (?wtf). Ő nem lesz magyar katona soha.
Mert agybajos vagy. De ezt remekül tudják kezelni a pszichológusok. Viszont te meg vagy győződve róla, hogy te így vagy tökéletes, mert anyád is ezt mondta. Tejóisten...
Menj ki amerikába élni 2-3 évet, majd akkor nem fogod többé kirakni a csillagos zászlót idehaza. Távolról minden csudiszép ám!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!