Az USA-ban miért annyira vonzó a fiatalok számára, hogy felszereljenek katonának?
Úgy tudom,hogy aki katona az USA-ban, neki 100 százalékos EÜ biztosítás juttatás is jár.Ami elég nagy dolog arra.
Plusz, a katonák ott jól keresnek.
Mint nálunk is. Mármint a több tízmilliós tétel. Ugyan nem ide tartozik, de az orvosi egyetem 1 éves tandíja 3-4 millió forint, és például egy idegsebész minimum 12 évig tanul. De az alap is 6 év, utána jön a szakosodás.
Ezt nagyon rosszul látod...
Én így látom, te hogy?
Tényleg nem túl érett szemlélet ez részedről, még csak történelmi szemszögből sem helyes. Nem tudom, hogy megvan-e neked, mennyi mindenki tört ránk egy évezred alatt. Óriási csoda, hogy egyáltalán megmaradtunk.
Így lenne ötösöm a lottón. Tudtam, hogy ezzel jön majd valaki. Azok a dolgok is a mi töketlenségünket mutatják. Egy hazát a népének kell megvédenie, nekünk ez sem ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!