Azzal a sajnalatos 'fogyatekossaggal' elek egyutt amit szintevesztesnek neveznek. Sajnos ez nagyon befolyasolja a gyerekkori almomat,ami az lenne hogy teljes erteku szerzodeses katona legyek. Van olyan orszag ahol nem nezik ezt ennyire?
Kérdés, hogy milyen színtévesztésed van. Én elmúltam 30 mire kiderült, pedig minden munkahelyi felvételinél, középiskolában, főiskolán minden évben ellenőrizték.
Én a barnát tévesztem valamivel.
"Szoval ha beszerzem ezt a szinteveszto szemuveget,nem lehetek elvileg korlatozott?"
Ilyent ki állított? A tapasztalat pont azt mutatja, hogy a magyar hivatali világban nem veszik figyelembe a szemüveg létezését. Ettől persze még pont az is lehet, hogy január elsejétől a toborzóirodákban tárt karokkal várnak minden színtévesztőt... A bürokráciában nincs logika. Én meg azért említettem a szemüveget a #4-ben, hogy arra utaljak, a színtévesztő szervezetében a baj az érzékelők spektrális érzékenyítésében van, azaz nem lehet tablettával vagy műtéttel korrigálni (bár a Star Trekben a borgok végül is megoldották a problémát). Ahogy aztán a #5 válaszodat olvastam, rájöttem, az üzenet nem ment át. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!