Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Azzal a sajnalatos 'fogyatekos...

Mayer1999 kérdése:

Azzal a sajnalatos 'fogyatekossaggal' elek egyutt amit szintevesztesnek neveznek. Sajnos ez nagyon befolyasolja a gyerekkori almomat,ami az lenne hogy teljes erteku szerzodeses katona legyek. Van olyan orszag ahol nem nezik ezt ennyire?

Figyelt kérdés

2020. dec. 30. 15:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy milyen színtévesztésed van. Én elmúltam 30 mire kiderült, pedig minden munkahelyi felvételinél, középiskolában, főiskolán minden évben ellenőrizték.

Én a barnát tévesztem valamivel.

2021. jan. 1. 14:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Szoval ha beszerzem ezt a szinteveszto szemuveget,nem lehetek elvileg korlatozott?
2021. jan. 2. 13:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a legjobb, ha erről egy toborzó irodában érdeklődnél.
2021. jan. 2. 13:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szoval ha beszerzem ezt a szinteveszto szemuveget,nem lehetek elvileg korlatozott?"

Ilyent ki állított? A tapasztalat pont azt mutatja, hogy a magyar hivatali világban nem veszik figyelembe a szemüveg létezését. Ettől persze még pont az is lehet, hogy január elsejétől a toborzóirodákban tárt karokkal várnak minden színtévesztőt... A bürokráciában nincs logika. Én meg azért említettem a szemüveget a #4-ben, hogy arra utaljak, a színtévesztő szervezetében a baj az érzékelők spektrális érzékenyítésében van, azaz nem lehet tablettával vagy műtéttel korrigálni (bár a Star Trekben a borgok végül is megoldották a problémát). Ahogy aztán a #5 válaszodat olvastam, rájöttem, az üzenet nem ment át. :D

2021. jan. 2. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
89%
Keress meg, tuti módszerem van, én voltam szerződéses katona színtévesztőként
2021. jan. 5. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!