Díszőrség (dél-koreában) a katonaság része?
Figyelt kérdés
Ugyanis hallottam hogy minden dél koreai 18 és hm(?) év közötti férfinak kötelező sorkatonai szolgálatot teljesíteni. És én arra gondoltam hogy akkor lehetnék díszőr az őrségváltásokon.2020. dec. 25. 23:21
1/10 anonim válasza:
Lehetni, lehetnél, csak nem fogsz bejutni.
2/10 A kérdező kommentje:
1. Számú kérdező: miért ne jutnék be?
2020. dec. 25. 23:26
3/10 anonim válasza:
Igen.
" És én arra gondoltam hogy akkor lehetnék díszőr az őrségváltásokon."
Hát hajrá, azt tudod, hogy díszőrségben állni, hosszától függően akár az egyik legmegterhelőbb a feladat békeidőben?
4/10 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom. A terhelést sztem bírnám ugyanis naponta 3/4 vagy kb.1 órát sétálok.
2020. dec. 25. 23:30
5/10 anonim válasza:
"A terhelést sztem bírnám ugyanis naponta 3/4 vagy kb.1 órát sétálok."
Naponta mennyit szoktál állni megmozdulás nélkül?
Legalább 180 cm vagy?
6/10 anonim válasza:
"1. Számú kérdező: miért ne jutnék be?"
Mert nem engednek be. Bonyolult, mi?
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán lehet nem dél-koreai állampolgár a tagja? Az Ázsiaiak eléggé maradiak az ilyen dolgokban. Nem igazán szeretik az ilyen különleges pozíciókban a külföldieket.
8/10 A kérdező kommentje:
Az 5.Számú kérdező kérdésére válaszolva
Igen, kicsivel magasabb vagyok mint 180 cm.
2020. dec. 26. 08:55
10/10 anonim válasza:
Beszélsz koreaiul, van koreai felmenőd? Nincs? Akkor nem leszel állampolgár - ha meg nem vagy az akkor semmilyen nemzeti hadseregnek nem leszel tagja (a díszőrségének sem). Ja amúgy sem, díszőrség az adott nemzet büszkesége, az "őshonos" fiaiból áll. Nem fognak európait berakni koreai díszőrségbe, ahogy nálunk sem fogsz a parlament előtti koszorúzásnál néger katonát látni akkor sem ha már itt született magyar állampolgárként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!