Ebben a helyzetben életben maradhatott volna emberünk ha nem a saját igazát hangoztatja? (videó)
2020. dec. 6. 22:15
1/6 anonim válasza:
Nemhiszem. Akármit mondott volna, úgyis megölik.
2/6 anonim válasza:
Így is-úgy is megölték volna, tulajdonképpen nem is azért ölték meg amit mondott, az csak ürügy volt rá.
3/6 Jeffrey Spender válasza:
Én azon csodálkoztam és rökönyödtem meg, hogy az Őr"parancsnok" soha nem látott életben zsidót, nem is tudta, kik vagy mik ők, mégis gyepes elvakultsággal őrjöngött és ölette meg emberünket.
4/6 Jeffrey Spender válasza:
Az Őr"parancsnokot" elnévezve, mindegy, hogy M. Kir. Honvédségé volt, vagy Nyilas, vagy akár Kommunistának is beillene, szadizmusát és elmebaját és opportunizmusát leplezte ezzel az államszolgálatosságával, amit bemutattak, a zsidó / burzsuj az csak egy kitalált "ellenség", amin kiőrjöngheti magát, köztörvényesen, ez a lényege az ilyen rendszereknek, hogy a Kis és Középnyilasokból lettek az ÁVÓsok és a Filmben szereplő magyar zsidó család is ezt az átmenetet tapasztalja meg a kettő politikai garnitúra között.
5/6 anonim válasza:
Mondjuk simán visszaütöttem volna ha tudom hogy megölnek.Mondjuk tuti nem néztem volna végig az ott állók helyébe az a minimum hogy nem nézek oda a gyalázathoz ha már megakadályozni nem akarom vagy tudom . ha ez van akkor én tuti akkor nem nézem ezt a gyalázatot de végig nézni ilyet... Az is fura hogy 4 őr elfordult és a tömeg nem tett semmit.Mondjuk én nem néztem volna végig rárontottam volna az őrre leszarom mi van.
6/6 anonim válasza:
A magyar mindig is ellensége volt a magyarnak. Ezek ráadásul még nem is nyilasok, hanem "katonák" voltak. A német hadseregben nagyobb összetartás, nagyobb tisztelet volt tiszt meg közkatona között, mint a magyarban. Az a szomorú, hogy ilyen tettekre ma is képesek lennének több ezren, ha lenne rá lehetőségük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!