Mi értelme van az Új Honvédségi Rendeletnek, mely erősen korlátozza a Facebook / Instagram elérést ?
Mostanában a Honvédelmi Minisztériumban megalkották ezt a rendeletet, mely erősen korlátozza a Facebook / Instagram elérését, és emiatt Sok Katonának felfüggesztették / törölték / erősen megritkították a profilját.
Ezzel a rendelettel két fő baj van:
- Régen nem zavart senkit az iWiW meg a Face, az is 2010 óta van, csak Most találták ki ezt az utasítást a HM-ben.
- Más országokban is van cenzúra, de próbálják finoman, értelmesen, élhetően megoldani, Itthon meg Aránytalan és Túlságosan Szigorú és Élhetetlen
Amerikában pl. olyan volt, hogy ártatlan képeket posztoltak, de belekerült a képbe a helyinformáció, amit nem tudtak, és így lehetett tudni, honnan posztol az illető, hol állomásoznak.
Akaratlanul is fel lehet fedni infókat, még ha figyel is az ember.
megmondom neked, mi az élhetetlen. Az, hogy egy hónapja már, hogy feltörték a nyolc éves Facebook fiókomat, és azóta nem tudom visszakapni, nem tudok belépni, mert egyszerűen nem jutok semmire az automatikus bejelentésekkel, a help centerrel, meg ezekkel a módszerekkel, semmilyen visszaállítási kód nem jön meg, sem semmilyen megkeresési mód nincs, ahol választ kapok, netán eleven személlyel tudok kapcsolatba lépni, hogy oldják meg a problémámat. Párhuzamosan a férjem elvesztette az adminisztrátori hozzáéférését a saját ÜZLETI oldalához, amin én társadmin voltam, és ő sem tudta egy hónap alatt visszaszerezni.
Na most én nem vagyok katona, rendőr, sem semmi ilyen jellegű személy, csak egy átlagpolgár, de piszkosul nem kóser, hogy a nyolc évnyi információ rólam és ismerősökről most elérhető egy vadidegennek, és a drágalátos Facebook pedig a világon semmit nem tesz ennek orvoslására EGY HÓNAP UTÁN SEM! Szóval szerintem nem, egyáltalán nem túlzás, ha korlátozzák az elérést olyanoknál, akiknél feltételezhetően érzékenyebb adatok kerülhetnek "harmadik személyhez".
A Honvédségnek mégis milyen Szenzitív, Túlérzékeny dolgai vannak, amik miatt kell ezt a fontoskodást gyakorolni ?
Az Amerikaiak - Oroszok egymásra licitálnak ICBM-ek és High Tech cuccok terén, addig Itthon meg úgy tesznek, ha a Világ összes dolgáért képtelen módon felelősséggel tartoznánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!