A honvédségnél miért magasabb az illetmény, mint a rendőrségnél?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 13:08
1/11 anonim válasza:
Ha annak sikerült utána járnod, hogy ez így van, akkor az sem fog gondot okozni, hogy a forrásaidat megkérdezd erről a részletről is.
3/11 anonim válasza:
Katonaként írom, hogy a rendőrök legalább olyan keményen megdolgoznak a havi illetményükért, mint bármelyik katona. Sőt! A hétköznapok szintjén gyakran sokkal jobban benne vannak a szószban, mint mi, katonák. Felesleges gyűlölködni.
4/11 A kérdező kommentje:
Rendőrre nagyobb szükség van
Katonák békeidőben nem sok mindent csinálnak
2020. dec. 1. 13:57
5/11 anonim válasza:
Úgy vélem, az a szerencsésebb, ha egy civilnek nem kell élete folyamán megismernie azt, amikor egy katona látványosan elkezd dolgozni. Az, hogy sokan nem ismerik a katonaéletet, még nem jelenti azt, hogy a katonák tétlenül masszírozzák magukat a katonai objektumok kerítései mögött. Addig örüljön mindenki, amíg a katonák "tétlenek"!
6/11 anonim válasza:
Rendőrre egyáltalán nincs szükség. Én még ennyit sem adnék nekik.
7/11 A kérdező kommentje:
Rendőrök nélkül az emberek már rég legyilkolták volna egymást. Az ember gonosz, szadista, veszélyes, barbár lény. Muszáj féken tartani őket, mert csak pusztítani tudnak.
Még nagyobb jogkör is kéne a rendőrnek.
2020. dec. 1. 14:48
8/11 anonim válasza:
Teljesen felesleges a gyűlöletet szítani, - mind kérdezői, mind válaszolói oldalról! A hétköznapi életben a rendőrség feladata a közrend fenntartása. A katonák bevetésére akkor szoktak sort keríteni - a saját lakosságot érintő feladatrendszer keretében, - amikor a rendőrség már nem elégséges a közrend szavatolására. Ehhez egy rendkívül súlyos belpolitikai helyzetszükséges. Ezzel együtt nem az elsődleges feladata a Magyar Honvédségnek, hogy a belbiztonságot szavatolja, - az szervezet kompetenciájába az ország területi épségének, szuverenitásának megóvása, terrorhelyzet elleni közreműködés a társszervekkel, illetve katasztrófa helyzet elhárítás. Ha ezzel nincs tisztában valaki, akkor legyen olyan kedves és vegye a fáradtságot arra, hogy ne keltsen a tudatlanságából fakadó feszültségeket!
9/11 anonim válasza:
Miért keres egy ápoló kevesebbet mint egy hivatalnok? Teljesen felesleges acsarkodást szítani.
10/11 anonim válasza:
A katonák xart se csinálnak, tudom mert én is voltam 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!