Milyen puskával járnak a honvédek?
Figyelt kérdés
Az a ak kinézetű puskára gondolok. Múltkor sétálok az utcán aztán jön egy rendőr meg egy katona puskával , le akartam szólítani, de gondolom nem szabad beszélniük , így kihagytam.
De tetszett. Tökre biztonságban éreztem magam , eddig miért nem volt ilyen "járőrözés"?
2020. nov. 25. 01:01
1/6 anonim 

válasza:

AK-63M és CZ Bren 2, valamint még Scoprion EVO 3 van rendszeresítve, utóbbi indkább a KR-nél és a rendőrségnél.
2/6 A kérdező kommentje:
Hálám üldözzön. :)
Az első volt amit láttam, csudi szép. Katona vagy vagy csak szimplán tájékozott?
2020. nov. 25. 01:11
3/6 anonim 

válasza:

Az #1-es jól leírta, amúgy nem puska, hanem gépkarabély illetve géppisztoly. AK-63M-met járőrözésnél nem nagyon látsz, most van folyamatban a lecserélése Bren 2-re, ha "mutiba" ki kell menni akkor már azt viszik magukkal.
4/6 anonim 

válasza:

Puskájuk nem nagyon van, az csak a mesterlövészeknél szokás, kb sehol máshol.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem puska marad. :) mint a mozdonyvezető nálam a masiniszta.
2020. nov. 25. 10:28
6/6 anonim 

válasza:

A fentiekben leírtakon kívül feltűnhet még AK-63D is, de erre egyre kisebb az esély - az aktuális fegyver lecserélésének folyamata miatt. Az AK-63D-nek nincs klasszikus markolata. Kihajtható a válltámasz és a másik kézzel stabilizáláshoz egy fával borított rész van a gázelvezető dugattyúval ellentétes, - alsó - oldalon. 7,62 mm-es lőszer való bele. A Bren 5,56-os...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!