Szerintetek egy keleti forradalomban, ahol sok ember kalasnyikovval lövöldöz, ott ciki régi forgó tolózáras puskával pl. : Mosin_Naganttal harcolni?
Kuuuurvvvvaranem szamit nekik
De oszinten szerinted a mosin-naganttol nem hal meg ha eltalaljak vagy miert gondolod ezt
Persze egy automata gepfegyver sok szempontbol elonyosebb de egy tavcsoves mosin naganttal azert csak pontosabban losz
Nem vagyok mestere a fegyverforgatasnak de szvsz ez elegge realis velemeny
1.vagyok
Nemhiszem hogy evvel foglalkoznanak mivel hosszutavra meg pontosabb is es ha keves a loszer legalabb nem pocsekol annyit az ember
Meg egy csapat osszetart egy ilyen helyzetben tamogatjak egymast ugyertem h a ak sok elore menenek mig a tobbiek fedezik
Vagy forditva az aksok zarotuzet adnak leszogelik az ellenseget addig a mosinos oldalba tud kerulni betamad eltereli a fogyelmet kozbe a aksok elore vonulhatnanak
Vagy a mosinost felkuldik magaslesre a tobbieket onnan fedezni
Egy mosinnak is vannak jo tulajdonsagai meg sok oldalu fegyver attol fuggetlen h nem egy ak
A való világ nem Call of Duty, nem azt nézik milyen festése van a fegyverednek...
Amúgy nem látom realitását ilyen puskával lövöldözni, tekintve hogy ha már háborúznak akkor sokkal egyszerűbb AK lőszert beszerezni amivel rogyásig van a világ.
Lehet hogy ugratnak egy kicsit, vagy tréfálkoznak rajta, vagy kapsz miatta valami becenevet, de szerintem egy forradalomban minden szövetségest ès fegyvertársat megbecsülnek. Gyerekes kérdés. És amiatt sem néznek le, ha taktikai bakancs helyett tornacsukában mész az ügyükért harcolni.
Pontlővészetre alkalmasabbnak tűnik mindenesetre, mint egy AK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!