Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nekem tűnik nagyon úgy, hogy...

Nekem tűnik nagyon úgy, hogy Ukrajna radikális lépéseket fog tenni a magyarok ellen?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a cikket olvastam, tudom nem minden igaz, de van benne valami! Ha nagyon nem fogják békén hagyni az ottani magyarokat akkor félek, hogy annyira elmérgesedhet ez az egész hogy katonai beavatkozásra kerül sor!

Szerintetek van rá esély? És ha igen kik lennének mellettünk?

2020. okt. 25. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Semmi, itt van nekünk az EU meg Oroszország, Ukrajna nem mer izmozni!
2020. okt. 25. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Jó lesz nekik harapófogóban,egyik oldalt az orosz hadsereg a másik oldalt a magyar hadsereg,nem NATO tagok,ja és az amcsik meg Izrael sem rajonganak értük.

Esetleg még a a lengyeleket kell bevonni a buliba meg a románokat azzal az ígéretek hogy ők is kapnak ukrajnából ha győzünk.

"Így lődd lábon magad„ ukraine edition.

2020. okt. 25. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Románok úgyis az ő oldalukon lépnének háborúba, csak, hogy átálhassanak 😂
2020. okt. 25. 23:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy is jó.
2020. okt. 26. 00:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Lósz.rt fog elmérgesedni, diplomáciai üzengetés fog történni és pont, maximum pár diplomatát kiutasítanak, vagy néhány helyen betartunk egymásnak. A mostani üzengetés mindkét fél részéről a saját, befele irányuló kommunikációja, a nacionalista választóknak szóló üzenetek mint valós konfliktus.

Ukrajna az EU-ba igyekszik, a #2-es nagyon jól leírta hogy észveszejtő baromság lenne a részükről bármilyen katonai akció.

2020. okt. 26. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.