A háborúkban miért csak férfi katonák harcolnak? Női katonák nincsenek soha éles bevetésen de miért?
Háborúban szerintem azt is elfelejted, hogy hol van a farkad, nem hogy ilyeneken gondolkozz.
Amúgy a katonák, akik még gondolkodtak ilyeneken megoldották, jobb esetben egyedül, rosszabban a lakossággal. De most képzeld el mi lenne, ha amúgy orgiákat tartanának a táborokban. Nem lenne túl nűködőképes a sereg, arról nem is beszélve, hogy egy terhes nővel aztán mit kezdenek?
Amúgy meg nem tudom honnan veszed ezeket a b'zulásos marhaságokat. A világháborúkban nem nagyon hallani ilyen esetről. Ha valami ki is alakult a katonák között az legfeljebb testvériesség volt. A spártaiak egy része meg nem meleg volt, hanem biszexuális. Azt sem azért mert egymással össze voltak zárva, hanem mert ez akkoriban elfogadott dolog volt sőt, mondhatni divat. Nem is tudom melyik filozófus mondta, hogy férfinek csak férfi lehet teljes értékű lelki társa :D . A nőket az ókori Hellászban gyerekcsinálónak tartották, nem voltak túlságosan megbecsülve, hogy szépen fejezzem ki magam. A lényeg az, hogy a kultúra miatt voltak olyanok, amilyenek, nem azért, mert csak férfiak vonultak seregbe.
#10 te sem vagy komplett... Amikor kőkemény harc megy és sorban halnak meg körülötted az emberek akkor nem a szexre gondolsz, hanem hogy megúszd. Egyébként a régi csapatokat végigkísérték a prostik (így hurcolták a szifiliszt körbe Európán), meg minden nagyobb katonai tábor, kontingens közelében a mai napig vannak kupik. A II. Vh-ban is voltak prostik, meg nemi erőszak (sajnos nem is kevés) nem a b.zulás ment.
Egyes régi görög alakulatoknál direkt volt melegedés (de NEM mindegyikben!). Az akkori görögök úgy gondoltál ha a normál fegyvertársi viszonyhoz képest más is van két katona között akkor szorosabb lesz köztük harc közben is a drót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!