Új vadászgépeket nem fog beszerezni a honvédség?
Figyelt kérdés
Pár területen már megkezdodott át újítás. A Grippeneket is le akarják cserélni? És ha igen varhatoan mire?2020. aug. 18. 23:30
1/22 anonim válasza:
Kell nekünk az új vadászrepülő mint egy falat kenyér. A grippenek is milyen jó szolgálatot tettek ennyi pénzért. Megvédték az országot a betolakodó vitorlázógépektől.
2/22 anonim válasza:
Nem kell, hívott a honvédelmi miniszter, mivel tudja, hogy sarkos véleményem van meg sokat kommentelek, mondtam neki, hogy nem kell. Nem is lesz.
3/22 anonim válasza:
De igen, hiszen újra rendeznek majd szarvasvadászatot és kelleni fog.
4/22 anonim válasza:
A Grippenek még nem annyira öregek,hogy cserélni kelljen őket.
Viszont, melléjük lehetne venni jó pár F–35 Lightning II-őt.
5/22 anonim válasza:
Gripen C/D verzió utódjaként szóba jöhet Gripen E/F verzió,ha Svédországban nem békjoza meg vagyis,nem enkedi eladni Magyarország számára akkor jön a B terv F-35A!egyre olcsóbb a F-35 így nagy valószínűséggel szóba jöhet Gripen utódjaként!de ez úgy is kiderül majd!
6/22 anonim válasza:
Nem, nincs rá szükség. Még elég modernnek számítanak a Gripenek.
7/22 anonim válasza:
5-6 év múlva tervezik a cserét.
F35 lesz várhatóan majd helyettük.
8/22 anonim válasza:
#7 Azért a forrásra kíváncsi lennék.....pláne azért is mert hogy mennyi ideig törleszti a Gripenek árát a Honvédség.
9/22 anonim válasza:
Ezt már tavaly bejelentették, millió cikk is íródott róla...
10/22 anonim válasza:
#7 6 év múlva lejár a Gripenek lízingje, akkor lesz csak a Honvédség tulajdona. Még egyáltalán nem biztos hogy lecserélik, és az F-35 is csak ötlet hogy mire cserélnénk. Én ahogy sejtem még 10 évig lesznek Gripenek....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!