Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » ENSZ békefenntartó misszióba...

ENSZ békefenntartó misszióba hogyan lehet bekerülni?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból csak, hol kell jelentkezni? Vagy az MH küld ilyen feladatrra?
2020. aug. 17. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
3%
Én a múltkor öngyilkos misszióra kérdeztem.Törölték...Pedig a a N.A.T.O-nál akartam...Lehetőleg valami jó veszélyes helyen.
2020. aug. 17. 15:00
 2/6 anonim válasza:
77%
Katona leszel, jól megy az angol, majd jelentkezel és közben csontig nyalsz. Akkor talán kiküldenek.
2020. aug. 17. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
"Vagy az MH küld ilyen feladatrra?" Nem, kisorsolják, mint a lottónyereményt...
2020. aug. 17. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
3%
Attól függ. Ha jól tudsz feszíteni lőfegyverrel, majd végig tudsz nézni ölbe tett kézzel egy népirtást az országban, ahol fenn kéne tartanod a békét, simán lehetsz alkalmas.
2020. aug. 17. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy fent is írják - nem az utcáról esel be. Jelentkezel, megy az angol, alkalmas vagy a feladatra és... nem küldenek, hanem te bulizod ki magadnak a missziót, örülsz neki ha el tudod intézni (nem utolsósorban a pénz miatt).
2020. aug. 17. 23:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Kb ilyen kaliberű emberek válaszára számítottam. Aki segített, annak köszönöm. Az “MH küld ki” alatt azt értettem, hogy nem egyből az ENSZnél kell jelentkezni, hanem a honvédségnél, te fogyatékos.
2020. aug. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!