Magyarország miért támadó beállítottságú hadi technikai fejlesztéseket hajt végre ha nem akarunk senkivel háborút?
Figyelt kérdés
Ha még akarnánk védni magunkat inkább védekező eszközök kellenének...
Pl ott vannak a leopárdok, ezek nem arra lettek kitalálva hogy próbálják vissza verni a támadást, hanem pont az ellenkezőjére!
2020. júl. 22. 00:00
2/11 anonim válasza:
Nem lehet tudni, hogy a migránsok mikor szállják meg a német kaptanyákat és onnantól ellenük kell küzdeni.
3/11 anonim válasza:
Kérdező nem létezik olyan fegyver amivel csak védekezni lehet
4/11 FoxtrotLidérc válasza:
Már meg ne haragudj, kérdező. Mégis hogyan kellene védelmezzük az országot, ha nem ütőképes haditechnikával? Cipőket dobáljunk az ellenséges járművek/katonák után?
6/11 mindentudó99 válasza:
Fokozódik a Brüsszel elleni harc. Már nem elég hangzatos jelszavakat puffogtatni. Kellenek a leopárdok.
7/11 anonim válasza:
egyedül krézigránátnál hallottam még olyanról hogy védekező meg támadó, máshol ilyen nincs:D
8/11 anonim válasza:
Miért mi a különbség a támadó és a védekező haditechnika között? Mert szerintem semmi.
9/11 anonim válasza:
A művelet, manőver jellegétől függ hogy védekező v. támadó, nem az alkalmazott harceszköztől. A harckocsit ugyanúgy lehet védekező manőverben használni - a támadó ékek elé tenni, vagy a támadó ék oldaltámadására, bekerítésére, illetve ellenlökéseknél. A mobilitás a lényeg. Egy bunker védekező "technika" ez tény, de a II. Vh. és a Maginot vonal óta tudjuk hogy a bunkerrendszerek mennyit érnek...
10/11 anonim válasza:
Kifejtenéd bővebben, hogy pl. a leopárdok miért nem jók védekezésre? Én abszolút el tudnék képzelni olyan stratégiákat, ahol tökéletes védekezésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!