Ha elkapna az An-Nuszra Front ,Te mit felelnél, mi a vallásod?
Nézek egy Bekasztlizva külföldön (S11E05) részt és kérdeztők a csávótól, aki egyébként zsidó, hogy mi a vallása? Azt mondta, hogy biztos nem mondja meg, hogy zsidó és azt mondta, hogy keresztény.
Te mit mondanál?

Nyílván olyat próbálnék meg amitől tudom,hogy nem bántanak vagy nem annyira :D
Ha ez egy iszlám terrorszervezet akkor valszeg buddhizmust mondanék vagy talán kereszténységet
Hindu úgy tudom nem a legszerencsésebb az India-Pakisztán konfliktus miatt
Ateista sem a legszerencsésebb mivel azt hiszem őket sem kedvelik a szélsőségesek
Javítson ki aki ért hozzá ha tévedek

3-as tudom mire célzol,hogy nincs benne konkrét Isten de a kérdező vallást kérdezett ezért mondanám azt
Bár nyílván arra meg rá lehet mondani,hogy Dél-Thaiföldön a buddhista terrorszervezetek mint csináljak a maláj kisebbséggel

Találtam egy ilyet :D
[link] ( ha ezért nem tiltanak akkor semmiért erre allergiás a gyakori, volt pár éve, hogy két gyökér itt ismerkedett meg aztán kitalálták, hogy ők mennek Szíriába és beállnak terroristának, egyiket a török határon elkapták :D )

ui a videóhoz.
Kedves TEK, mint látjátok egy paródia videó, holnap megyek állásinterjúra, ha lehet ne törjetek rám éjszaka. Köszike, remélem vettétek a lapot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!