Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha elkapna az An-Nuszra Front...

Ha elkapna az An-Nuszra Front ,Te mit felelnél, mi a vallásod?

Figyelt kérdés

Nézek egy Bekasztlizva külföldön (S11E05) részt és kérdeztők a csávótól, aki egyébként zsidó, hogy mi a vallása? Azt mondta, hogy biztos nem mondja meg, hogy zsidó és azt mondta, hogy keresztény.

Te mit mondanál?

#Bekasztlizva külföldön
2020. júl. 21. 20:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Amit hallani akar (Most is azt mondom)
2020. júl. 21. 20:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván olyat próbálnék meg amitől tudom,hogy nem bántanak vagy nem annyira :D

Ha ez egy iszlám terrorszervezet akkor valszeg buddhizmust mondanék vagy talán kereszténységet

Hindu úgy tudom nem a legszerencsésebb az India-Pakisztán konfliktus miatt

Ateista sem a legszerencsésebb mivel azt hiszem őket sem kedvelik a szélsőségesek

Javítson ki aki ért hozzá ha tévedek

2020. júl. 21. 20:45
 3/17 BlackSword ***** válasza:
98%
Budhistát se nagyon mondj kettes, mert az meg nem istenhit...
2020. júl. 21. 20:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

3-as tudom mire célzol,hogy nincs benne konkrét Isten de a kérdező vallást kérdezett ezért mondanám azt

Bár nyílván arra meg rá lehet mondani,hogy Dél-Thaiföldön a buddhista terrorszervezetek mint csináljak a maláj kisebbséggel

2020. júl. 21. 20:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt amit hallani akarnak, bár ettől mint külföldit vagy értékes túszként kicserélnek/váltságdíjat kérnek, vagy látványos kivégzés keretében elvágják a torkod tökmindegy mit mondasz. Vághatod te fejből a Koránt, a terrorszervezetek ettől még egymást is gyilkolják, pedig ott az ellenség is iszlám vallású. Mondjuk épeszű ember amúgy sem megy Szíriába ahol az ASZF aktív.
2020. júl. 21. 20:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én napvallású vagyok és ezt mondanám.
2020. júl. 21. 21:01
 7/17 A kérdező kommentje:
Jó-jó és ha idejönnének ők? Tök para volt ez a rész, totál ráfüggtem.
2020. júl. 21. 21:07
 8/17 A kérdező kommentje:

Találtam egy ilyet :D

[link] ( ha ezért nem tiltanak akkor semmiért erre allergiás a gyakori, volt pár éve, hogy két gyökér itt ismerkedett meg aztán kitalálták, hogy ők mennek Szíriába és beállnak terroristának, egyiket a török határon elkapták :D )

2020. júl. 21. 21:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki a tököm akarna Szíriába menni a jelenlegi helyzetben?
2020. júl. 21. 21:16
 10/17 A kérdező kommentje:

[link]

ui a videóhoz.

Kedves TEK, mint látjátok egy paródia videó, holnap megyek állásinterjúra, ha lehet ne törjetek rám éjszaka. Köszike, remélem vettétek a lapot. :D

2020. júl. 21. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!