Ukrajnában zajlik még a háború?
Figyelt kérdés
Meg egyébként nekem nem is nagyon tiszta, hogy ki kezdte, miért, hogy. Valami a Krím-félszigettel kapcsolatban, meg Donyecki medence. De így igazából nem látom át és nem értem, hogy mi zajlik ott2020. jún. 8. 09:38
11/18 A kérdező kommentje:
Amíg a Krím-félsziget az ukránoké volt addig is kiköthettek orosz hajók, nemde? Tehát így is elérhető volt számukra a Fekete-tenger. Gondolod, hogy ez még évtizedekig fog húzódni?
Miben látjátok a megoldást?Hogyan lehetne ezt a feszült helyzetet feloldani?
2020. jún. 8. 18:09
12/18 anonim válasza:
Bérbe volt véve, amit így is úgy is felbontott volna az ukrán kormány.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :)
2020. jún. 8. 19:39
14/18 anonim válasza:
Igen, az Euromajdan tüntetésre gondoltam, egy jól előkészített fedett művelet eredménye, a "hogyan döntsünk meg egy nekünk nem tetsző kormányt belső ellenzék és tüntetéssorozatok segítségével" fejezete a nem fegyveres beavatkozásoknak. Gondosan felépített stratégia, a társulási szerződés volt a Casus Belli de a fő cél az oroszbarát Janukovics kormány megdöntése volt. Előtte ugyanezen fejezeteket már lepörgették narancsos forradalom címszóval.
15/18 anonim válasza:
Van mostanában is mindennap valami:
16/18 anonim válasza:
elvileg a nyáron akarnak valamit az ukránok, az utóbbi hetekben mozgolódtak de nagyon gyengén felszereltek így is
17/18 A kérdező kommentje:
Akarnak valamit? Mármint békésen megegyezni, vagy támadni inkább.
2020. jún. 10. 01:03
18/18 anonim válasza:
nem tudom pontosan javaslom a htka-biztonságpolitika-kelet közép európa topikját ott szokott szó lenni róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!