Van lehetőségem folytatni az edzésemet katonai alapkiképzés alatt?
Majd ott tesznek rola, hogy leszokjal a megszokasaidrol. De semmi vesz arrol is gondoskodnak majd, hogy mozogj eleget ... a reggeli futas es torna pl. ott is napi reggeli rutin (csak utana meg el kell menni 20km eroltetett menetre, teljes menetfelszerelesben) :) ... utana mehetsz egy kis gazkamra gyakorlatra ... piheneskent megpucolhatsz par mazsa krumplit a konyhan, vagy fogkefevel felsuvickolhatod az egesz korletet (es megegyszer!). :D
NEEEM! Csak vicceltem :) Valojaban reggel villasreggeli van a reten, utana egy kellemes seta alatt megismerkedtek a tereptargyakkal, ebed utan csendespiheno es utana jonnek a masszor csajok ...
"dolgozo nepet szolgalom!" :)
Kizárt dolog. 4:30-kor már az ő 'edzésüket' csinálod, ami mellett a sajátod ugróiskolának fog tűnni.
Ott nincs különcködés. El sem tudom képzelni, miért megy valaki ilyen helyre, de hát te választottad. Akkor megszoksz vagy megszöksz. Ez van.
Nem túl valószínű... alapból ki leszel téve olyan fizikai, szellemi megterhelésnek hogy nem fog eszedbe jutni a reggeli futás (ettől még nem kell bef...sni nem gyenguszra akarják küldeni az embereket, hanem az állóképességüket és mentális tűrőképességüket növelni).
Egyébként nem is nagyon fér bele a kiképzés "alapfilozófiájába" hogy valaki különcködjön. A te rutinod a sereg rutinja és punktum! Meg kell szokni a kötöttségeket, ez a parancsvégrehajtásra történő mentális rávezetés egyik alapja.
Nem kell egyébként aggódnod a fizikális állóképességed miatt - tenni fognak róla, hogy megőrizd, utána ha lement a kiképzés a szolgálati helyen már lesz lehetőséged a saját rutinod kialakítására.
Ha tényleg így lenne, nem itt kérdeznél.
Úgyhogy ez csak egy felvágós "én nagyon bírom az edzést, erősebb vagyok, mint bárki" kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!