Egy katonai alapkiképzés végére milyen fizikai elvárásoknak kell megfelelni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, hogy mennyi fekvőtámasz, felülés, húzódszkodás, hány km futás, stb.2017. júl. 22. 21:54
1/9 anonim válasza:
3200 méter futás 15 perc alatt
Fekvőtámasz minimum 42 két perc alatt
Felülésből minimum 52 két perc alatt
Húzódzkodásból minimum 16 két perc alatt
Úszásból 100 méter időlimit nélkül
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2017. júl. 22. 22:44
3/9 anonim válasza:
Hát ez elég lightos 1-es :D persze nem tudom,hogy 30kg-val a hátukon vagy anélkül
4/9 anonim válasza:
#3, ez csak a felvételi :D neaggódjál, ennél már csak nehezebb feladatok jönnek ;) bakancsos 3200, Hosszú Menetelés és egyéb és egyéb :DDDDDDD
6/9 anonim válasza:
Huuu nagyon nehéz xD ázsia országokban a kiképzés alatt ha a jelentkezők 5%-a meghal az még elfogadható, láttam már ilyet, bár az csak a legdurvább speciális osztagnál van.
7/9 anonim válasza:
#6 na jó,de ott nincs emberhiány :D emlékszel az esetre, mikor Mao egy vagon mákot küldött Hruscsovnak, hogy "ennyien jövünk"...
Azóta csak többen lettek :D
8/9 anonim válasza:
Heti 2 katonai tesi az bakancsban van, menetgyakorlat is felszereléssel, 6, 10, 15 km, a fizikai felmérő csak egy dolog, annál sokkal többet kell bírni, de aki béna az úgyis kiesik, leszerel stb..
9/9 anonim válasza:
Soha többé nem fogok szomorkodni hogy párom egy hétig nem ír amikor behívják, jesszusom. Én túl se élném :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!