Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonai lőtereken keresztül...

Katonai lőtereken keresztül lehet menni?

Figyelt kérdés
Hogyha utána néztem és aznap nincs gyakorlat vagy éles lövészet a területen, akkor keresztül lehet haladni rajta pl.: gyalog, biciklivel?

2020. máj. 9. 22:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Annak is utána néztél, hogy aznap nem lesznek ott maradt gránátok, taposóaknák?
2020. máj. 9. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
#1 Minek az neki, majd meglátja!
2020. máj. 9. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Maga a lőtér lezárt terület. Minden bejáratnál kivan írva hogy MH terület belépni tilos és életveszélyes.

Ergo nem.

2020. máj. 9. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
"keresztül lehet menni" de,hogy meddig jutsz el az a szerencsén is mulik.
2020. máj. 9. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

Ertem en hogy nepszeu most a kallofduty, de ne essunk tulzasba.

7 evet dolgoztam katonai loteren. Sehol sem fognak otthagyni granatot, taposot, vagy egyeb robbanoeszkozt. Ha valami nem robbant fel, akkor leall az egesz gyakorlat, es megsemmisitik a hibas robbanoeszkozt.

Plusz, van tabla hogy katonai terulet, de en meg nem lattam olyan loteret, ahol a teljes terulet be legyen kertelve. Szoval siman atmehet, nem fog 2 kilometerrol senki raszolni ha nincs gyakorlat.

2020. máj. 9. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

De igen, a túlzás nálad. Mondjuk úgy, a közösségi normáknak fittyet hányni, öntörvényűnek lenni, mindent jobban tudni.

Kérdező, azt mondanám, lehet de nem érdemes. A szabály lehet rossz, akkor megváltoztatni kell. Nme pedig figyelmen kívül hagyni.

2020. máj. 9. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyel mar papirkutya! En a helyedben egybol egy harckocsi gyakorlo teruletre mennek bringazni :)
2020. máj. 9. 23:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#6, Ne ertelmezzuk ugyanazt ketfelekeppen.

Nyilvan az epuletek, celtablak, stb kozeleben semmi keresnivaloja. De ezektol joval tavolabb nem tiltja semmi hogy atmenjen egy mezon vagy erdon ha epp nincs gyakorlat.

2020. máj. 10. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
És éppen ezért ott időszakos táblák vannak. Egyértelműen kiderül, mehetsz/nem mehetsz.
2020. máj. 10. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Nalunk sosem volt idoszakos tabla.

Es szabad napokon a falusiak vigan atjartak ott gombaszni, allatokat legeltetni, vagy epp fat hordani.

2020. máj. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!