A repülőfedélzeti gépágyúkban hogy cserélgetik menetközben a lőszertípusokat?
A gépágyú be van építve a gépbe.
Például először meg kell támadnia a repülőnek egy harckocsit, azt nyilván páncéltörővel teszi. De ha ezután a következő célpont egy épület, akkor hogy cserél repesz-rombolóra?
Miért lőnék a gyalogságot repülőgép fedélzeti gépágyúval?
Persze lehet, de értelmesen célozni csak úgy tudsz ha berepülsz a kis hatótávolságú, mobil légvédelmi rakéták hatósugarába, ami azért kicsit bolond ötlet,összevetve a lehetséges kárt és a nyereséget...
A csapattámogató repülőeszközök ilyen szempontból másak, azok direkt erre vannak italálva.
Felszallas elott tudja hogy mi a celpont, es megfelelo fegyverrel/loszerrel indul el.
Epulet ellen meg van bomba/raketa ami sokkal hatekonyabb.
Főként a régebbi időkben gondolkodtam (második világháború), elnézést, ezt elfelejtettem kiírni a kérdésbe.
A háború során sokszor volt, hogy amikor elhúztak a gyalogság felett a vadászok, végiglőtték az egész terepet gépágyúkkal, főként erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!