Milyen ma Magyarországon egy katona élete?
Elsősorban az egyetemen végzett tisztek élete érdekel
Milyen sűrűn mehet haza?
Mennyire lehet megélni a fizetésükből?
Egy pilóta többet keres mint egy pl.egy lövész?
Egy-egy misszió milyen hosszú?
A jóóó magyar katóóónának dejóóól vagyon dóóóga.
Eszííík, iszik a sááátórba' semmire sincs gond-ja.
Hejjj élet, be gyöngy élet, ennél szebb sem leeehet, csak aaaz jöjjőőőn katóóónának, akííí ilyeeet szeeeret.
Hejjj élet, be gyöngy élet, ennél szebb sem leeehet, csak aaaz jöjjőőőn katóóónának, akííí ilyeeet szeeeret.
Szerintetek, ha valakinek van családja, barátai és valami különös élethelyzetbe kerül, akkor is szükség van a rendőrségre? Az igazságügyi szervekre, hogy kiderítsék, hogy mi a nyavalya történt? Ha valakit szeretnek és becsülnek és ilyesmi?
Nekem van katona simerősöm és már demokrácia van beszélhetek róla. Lányok, nők, az osztálytársaim voltak a főiskolán és nagyon jóban voltunk, nagyon szerettem őket, jó fejek voltak és egyáltalán nme voltak olyan korlátoltak, ahogy a katonákat lefestik és nem éltek vissza erőfölényükkel, és soha semmilyen rivalizálásban nem vettek részt - ami ugye érthető mert sokkal több pasival találkozhattak, annak ellenére, hogy surranóban voltak mint én, de mindegy
Szerintem az a helyzet, hogy ez nem egy olyan szakma, amit egy internetes oldalon keresztül kéne megtárgyalni. Akik látják, hogy mire akarod elszánni magad, azok inkább elpoénkodják a dolgot, mert tudják, hogy ez egy nagy döntés és nem akarják, hogy felelőtlenül elfogadj itt mindent random emberektől.
Jelenleg nincs szükség katonákra Magyarországon, úgyhogy el lehet poénkodni a dolgot. De ez egyben azt is jelenti, hogy bármilyen mögöttes hivatástudatot, bármilyen magasztas célt próbálsz elképzelni magadnak e mőgé az állás mögé, az nem lesz több illúziónál. Legfeljebb más háborújában veszel majd részt kéretlenül, de megfizetve, vagy itthon maradsz dísznek és megéldegélsz a kevés fizetésből. A jelenlegi helyzetben, magyar katonaként, akár itthon vagy, akár külföldön, elvekről is ideálokról ne álmodj, többnyire semmi értelme nem lesz majd annak, amit csinálsz. Ha ezt felfogtad és még mindig katona akarsz lenni, akkor személyesen kell ezeknek utánajárnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!