Létezik olyan erős rombolópuska, amellyel esélyed lehetne egy modern harckocsi ellen?
Nem tudom mit kezdene egy mai harckocsi a második világháborús MAUS-sal,amiből egy darab prototipus készült el.
Megelőzte a korát?
Nem.
Ime egy amerikai A-10 pilóta válasza arról, hogy még A-10-es 30mm-es gépágyújával ha megsoroznak tankot az is kevés a megsemmisítéséhez (K-kill), de elég mozgásképtelenné tételéhez (M-kill) és fegyverzetrendszer használhatóságának (F-kill) kiiktatásához.
https://www.youtube.com/watch?v=2M17n46Ogqc
Hát nem tudom,ez valami más volt.
Anyag az volt benne,csak idő nem volt már hozzá,csakúgy mint sok máshoz, amit később mások megcsináltak.
A Maus-t még megcsinálták a németek,de a nagyobb 1000 Tonnás-testvérét a Ratte-t csak a tervezőasztalon tudták előkészíteni.
Azt azért megnézném,ezzel mit lehetne ma kezdeni. Atombombát azért nem lehet mindenhova bedobni.
Nem látom,hogy mi lehetett ennek az ellenfele,talán csak az olajhiány,amibe a németek szenvedtek.
"Nem látom,hogy mi lehetett ennek az ellenfele"
Pedig egyszerű, termit.
Sajnos németes vagyok.
Ich verstehe es nicht.
Vannak még manapság könnyű harckocsik?
Mert ha igen, akkor egy Gepárd M3-mal azért lehetne vadászni rájuk.
Kaliber 14,5mm.
Páncélátütőképesség 100m-en 30mm, 800 on 15mm.
Öntöltő fegyver, 110cm es csőhosszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!