Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A suliban másként bánnak a...

A suliban másként bánnak a csajokkal mint a fiúkkal?

Figyelt kérdés
Én egy 17 éves lány vagyok és majd a kinizsibe szeretnék járni aztán tankeros szeretnék lenni.az érdekelne hogy a nőkkel tényleg szemetebbek mint a pasikkal.a faterom ezzel akar elijeszteni de nem magyon érdekel csak kíváncsi vagyok hogy csak szenyózni próbál-e.
2010. júl. 21. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

?? o.O

2010. júl. 21. 12:18
 2/9 vzs ***** válasza:
100%

Én, mikor szentendrén voltam 10 lánnyal és 89 fiúval voltam összezárva. Elmondható, hogy a nőkkel szemben ugyan az az ELVÁRÁS, mint a férfiakkal. Figyelembe véve, hogy alapesetben (tisztelet a kivételnek) egy nő teljesítőképessége alacsonyabb egy férfiénál, az azonos ELVÁRÁSNAK nem mindig tudnak ugyan úgy megfelelni. Aki igyekszik, töri magát, nem kényeskedik, látják, hogy akarja, nem szenyóznak vele. Ha azonban hátráltatja a kiképzést, kényeskedik, finnyáskodik, vagy színes hajgumival fogja össze a haját, akkor igen is szóvá teszik.

"Tankeros" (harckocsizó) képzés nem igazán működik manapság, mert kevés a "tanker" ott meg a kezelőszemélyzet megvan, ők szakképzett, saját állományból "kinevelt" szakemberek.

Nő gyakorlatilag bármely ágazatot választhatja (manapság jellemző ágazatok: lövész, híradó, műszaki, ellátó, lérak, avionika)

szóval a szenyózás azon múlik, az illető hölgy hogy áll a kiképzéshez.

2010. júl. 21. 12:32
 3/9 anonim válasza:
5%
hát vannak férfi tanárok akik a lányoknak megadják az ötöst csak azér mert kihívóan öltözködik
2010. júl. 21. 12:52
 4/9 vzs ***** válasza:
100%

Ez igaz egy polgári szakközépiskolában. De mivel a KPTSZI-re felvett honvéd tiszthelyettes hallgatók a Magyar honvédséggel kötnek tanulmányi szerződést a kötelező hétköznapi viselet a gyakroló ruházat. :)

(véleményem szerint, nincs olyan nő, aki ebben a ruhában nőies...)

2010. júl. 21. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:
miért nem mész inkább a ZMNE-re?:D
2010. júl. 21. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanaz az elvárás és kész, ezen nincs mit rinyálni..
2010. júl. 21. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
miért akar ennyi csaj katonasuliba járni?
2010. júl. 23. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:

én is oda szeretnék járni:D nem tudom, nekem tetszik ez a hivatás és legalább tehet valamit az országért, mondjuk itt Magyarországon semmi értelme nincs a katonaságnak, ezért én nemzetközi katona szeretnék lenni, de így legalább tudok tenni valamit..

14/L

2010. júl. 23. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
mit utdnál tenni? max ha elmész ENSZ "béke"fenntartónak, de azzal sem érsz túl sokat! Mondjuk a tettvágy már becsülendő ;-) Sok sikert mindenkinek mindenhez!
2010. júl. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!