Lehetek valmiféleképp katona cukorbetegen?
(tudom volt már egy hülyegyerek aki ezt kérdezt e de én nem az vagyok)
nos minden álmom,hogy katona legyek (mind1 mejik országban)
viszont nemrég megtudtam hogy cukros vagyok ,viszont nem tudom magammal megértetni hogy lekell mondanom a katonaságról.
most akor lehetek vlamiféleképp katona igy cukrosan?
áhhr
nem igaz ,minden másnak megfelelek!
pedig kifejezetten jó!
amugy ha nincs inzulinom és kajámse akk nincsen baj

.csak sajnos a kartonodat elkérik benne van h cukros vagy szó mi szó hátrány..és nehéz elhelyezkedni.3 hétig voltam franciába és kibírtam ...de azt is hozzá teszem hogy én úgy lettem cukros hogy egy nagyon erős antibiotikumot szedtem és ez tett engem tönkre sajnos.egy egyszerű megfázás volt csak és olyan gyógyszert kaptam ami egy lovat is kiütött volna..:-Sajna..hála annak a..orvosnak.:-S szóval fel a fejjel ha nem megy az elhelyezkedés keress más munkát biztos találsz egyet!!de mondom én nem vagyok olyan cukorbeteg de annak minősítenek de betudom bizonyítani ,hogy ilyen mamlasz ,,rendőrt ,,simán alázok elvégeztem fakultációban stb...de megértem aki ebben a cipőben jár...
VG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!