A harmadik birodalom megnyerte volna a világháborút ha sikerül bevetni a p.1500 monster vagy a p.1000 ratte szupertankot?
A p.1000 ratte landkrauzer mozgó erődként funkcionálva saját flak 88 és rheintocher 1 rakétás légvédelemel és több kaliberű különböző ütegekel ellátva sikeresen tudott volna városokat elfoglani egymaga minimális támogatásal.
A p.1500 monster pedig egy mozgó tüzérségi állás lett volna egy 800mm-es vasutiágyúval és több flak 88 és flak 40 zwilling nehézütegekel,amik kilométerekről megsemmisitete volna az ellenséget+rakétaindító állások v-2 és rheintocher 1 rakétákal.
Ha ezeket 1944-ig lesikerül gyártani győzött volna a harmadik birodalom és magyarország?
"De nehéz felfogni valakinek hogy a légierő $Z@RT SE ÉR a rakéták ellen."
1945-ben volt a német légvédelemnek bevethető irányított légvédelmi rakétája?
Megfelelő védelmi eszközök és támogatás mellett még a mai modern légvédelmi rakéták sem tudják hozni a 100%-os találati pontosságot, Hitleréknek ez ment volna 1945ben?
A kérdező egy 15 éves hülyegyerek. :)
Nem értem, miért veszekedtek vele. :)
Persze. Azert nem nyertek meg a haborut.
Es ma mar neheztankok sincsenek, nemhogy meg nehezebbek.
Szolj ha kihuztad a kezed a bilibol.
"Ja,én vagyok a gyerek amikor TI nem vagytok hajlandóak beismerni a náci németország katonai fejlesztéseinek sikereit."
Azt elismerjük, csak amikről te írsz, azok tervek és nem ténylegesen kifejlesztett és harctéren bevetett fegyvereket.
"Nem értem, miért veszekedtek vele. :)"
Engem szórakoztat.
Persze, Haunebu... Mikor is állt volna készen a bevetésre? :)
"Akkor beveti a haunebu vadászgépet"
Akkor meg mi a tökömnek kellett volna a másik kettő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!