Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A harmadik birodalom megnyerte...

A harmadik birodalom megnyerte volna a világháborút ha sikerül bevetni a p.1500 monster vagy a p.1000 ratte szupertankot?

Figyelt kérdés

A p.1000 ratte landkrauzer mozgó erődként funkcionálva saját flak 88 és rheintocher 1 rakétás légvédelemel és több kaliberű különböző ütegekel ellátva sikeresen tudott volna városokat elfoglani egymaga minimális támogatásal.

A p.1500 monster pedig egy mozgó tüzérségi állás lett volna egy 800mm-es vasutiágyúval és több flak 88 és flak 40 zwilling nehézütegekel,amik kilométerekről megsemmisitete volna az ellenséget+rakétaindító állások v-2 és rheintocher 1 rakétákal.

Ha ezeket 1944-ig lesikerül gyártani győzött volna a harmadik birodalom és magyarország?

2019. dec. 16. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 LazyJones ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor mivel magyarázod azt, hogy a történelemben a szupernehéz, legyőzhetetlen fegyverek mindig csak másodhegedűsök voltak, és maximum taktikai szinten tudtak páratlan eredményeket felmutatni, stratégiai szinten soha? Ott volt az elején a francia Char B - találtak rá módot, hogy kilőjék, miközben a korabeli német tankok által szinte sebezhetetlen volt. Utána jött a KV1, és méginkább a KV2 - eleinte hasznosak voltak, és komoly akadályt képeztek, de mégis le tudták gyűrni őket. Utána jött a Tigris 1, majd a Tigris 2 - ugyanazzal az eredménnyel. Hajóknál dettó ugyanez: Bismarck - legyőzve. Tirpitz - legyőzve. Japán hajók - legyőzve. Japán I400 tengeralattjárók - legyőzve. Vagy, nézzük az erődöket: Maginot vonal - legyőzve. Atlanti fal - legyőzve. Eben-Emael erőd - legyőzve. Órák alatt! Nincs olyan, hogy kilőhetetlen páncél, nincs olyan, hogy legyőzhetetlen ellenség, nincs olyan, hogy egy mozgó járművet nem lehet megállítani. Lehet, hogy horribilis veszteségek árán, lehet, hogy egy teljes légi hadtest feláldozásával, lehet, hogy a vörös hadsereg felének a bedarálásával, de el tudták volna pusztítani - és akkor a németeknek lesz egy nagy halom ócskavasa, az ellenségeiknek meg egy feleakkora méretű, de továbbra is élő, mozgó, harcoló hadereje.
2019. dec. 17. 12:24
 62/75 anonim ***** válasza:
100%

"De nehéz felfogni valakinek hogy a légierő $Z@RT SE ÉR a rakéták ellen."

1945-ben volt a német légvédelemnek bevethető irányított légvédelmi rakétája?

Megfelelő védelmi eszközök és támogatás mellett még a mai modern légvédelmi rakéták sem tudják hozni a 100%-os találati pontosságot, Hitleréknek ez ment volna 1945ben?

2019. dec. 17. 12:51
 63/75 A kérdező kommentje:
Akkor beveti a haunebu vadászgépet
2019. dec. 17. 12:53
 64/75 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező egy 15 éves hülyegyerek. :)

Nem értem, miért veszekedtek vele. :)

2019. dec. 17. 12:58
 65/75 A kérdező kommentje:
Ja,én vagyok a gyerek amikor TI nem vagytok hajlandóak beismerni a náci németország katonai fejlesztéseinek sikereit.
2019. dec. 17. 13:37
 66/75 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Azert nem nyertek meg a haborut.

Es ma mar neheztankok sincsenek, nemhogy meg nehezebbek.

Szolj ha kihuztad a kezed a bilibol.

2019. dec. 17. 14:15
 67/75 anonim ***** válasza:
100%

"Ja,én vagyok a gyerek amikor TI nem vagytok hajlandóak beismerni a náci németország katonai fejlesztéseinek sikereit."

Azt elismerjük, csak amikről te írsz, azok tervek és nem ténylegesen kifejlesztett és harctéren bevetett fegyvereket.

2019. dec. 17. 14:25
 68/75 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem, miért veszekedtek vele. :)"

Engem szórakoztat.

2019. dec. 17. 14:35
 69/75 anonim ***** válasza:
100%

Persze, Haunebu... Mikor is állt volna készen a bevetésre? :)

2019. dec. 17. 17:16
 70/75 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor beveti a haunebu vadászgépet"

Akkor meg mi a tökömnek kellett volna a másik kettő?

2019. dec. 17. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!