Ha az az életcélom, hogy egész nap csak edzeni akarok, akkor érdemes lenne katonának vagy esetleg rendőrnek jelentkeznem?
Figyelt kérdés
Végülis ők is ezt csinálják egész nap2019. szept. 25. 13:39
41/44 A kérdező kommentje:
2019. szept. 28. 13:13
42/44 A kérdező kommentje:
Ha nincs meg a genetikai adottságom meg a hátterem ahhoz,hogy profi sportoló legyek és megéljek belőle akkor mit lehet tenni?
2019. szept. 28. 13:19
43/44 A kérdező kommentje:
Középiskolás koromban heti 7-8x edzettem.5 küzdősport edzés és 3 erőemelő edzés.De nem bírta sokáig a szervezetem,a hétvégéket átaludtam,volt hogy fel se keltem,olyan fáradt voltam
2019. szept. 28. 13:22
44/44 anonim válasza:
A Tek es a sima katonasag 2 kulon dolog. Megint kevered a szezont a fazonnal.
Plusz az ujsagirok elott mindenki atombombakat hatastalanit egyetlen gemkapoccsal, hatrakotott kezzel, a viz alatt es bekotott szemekkel, mikozben harman tuzelnek ra automara fegyverekkel.
Ahogy elmentek az ujsagirok mindenki szepen visszaul logatni a labat. 2 eve olyan kolega kerult fel a cimlapra aki amugy egesz nap egy szalmaszalat nem rak keresztbe. De akkor 5 percet megeroltette magat, es ugy fest a riportban mintha o lenne csapatvezeto.
Az utolso linked se bizonyit semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!