Ennyire elöregedett, begyepesedett ez a forum?
Mondjuk vannak erre utaló jelek. Például, hogy nem ismerik az aktuális, de még a régebbi szlenget sem, vagy egyes, magyarba beépült angol szavakat. Másik jel, hogy azért elég sokan érdekes módon egész nap itt vannak (csak nem ennyien munkanélküliek, pénz mindenkinek kell).
Jó, most én is gyakrabban itt vagyok, de nyár van és holtszezon.
hol vannak?otthon ülnek a gépük előtt?felejtsd már el ezt a begyepesedett(..)dolgot.én spanyolban vagyok most perpillanat.a szlengek jó részét kerülöm,nem beszélve a az angolról hisz a Magyar nyelv épp elég választékos,a használatával kiválóan kifejezheti magát az ember ha akarja.
ok akkor terrorista vagyok.ezt is sikerült eldöntened,pont olyan hatékonysággal mint a nyugger-dolgot.
@6: A szlenget én is kerülöm, hogy érthetőbb legyen, amit közölni szeretnék. Itt inkább arról van szó, ha valaki leír egy szlenget tartalmazó mondatot, akkor azt többen nem értik meg.
Egyébként engem nem zavar, ha vannak itt nyugdíjasok. Nekem is vannak nyugdíjas rokonaim, akik nagyon is értik a "számítógépet" és az "internetet", én ennek örülök.
Tehát ha valaki kulturáltan ír, netán még a helyesírása is megfelelő, akkor az nyugdíjas?
Ezt a definíciót sem hallottam még ilyen formában és fiatalként kikérem magamnak!
És attól, hogy nyugdíjas miért begyepesedett?
Rendszerint akik haladnak a korral, okos telójuk van, vagy számítógépük, fórumoznak, azok nem sík hülyék az élet más területén sem.
Mindíg jól szórakozom az ilyen kérdéseken. Főképpen mert gondolom nem csak én kaptam már meg itt olyat az írásaim alapján, hogy nyugdíjas vagyok, majd nem sokkal később hogy olyan fiatal, aki még soha nem is dolgozott. Miközben pont a kettő között vagyok.
Kérdező
Kevesen forognak ezen a fórumon, egymással vitatkozgatunk, szerencsére időnként megjelennek új hangok is. Nem, nem csak nyugdíjasok vannak itt és egyáltalán nem begyepesedett, elöregedett ez a fórum. Ez nem a facebook, nem a twitter és nem a többi hasonló, így nem is olyan. Attól mert mások választékosan beszélnek, nem öregek, hanem neked is meg kellene próbálnod rendesen használni a magyar nyelvet.
Amúgy ha tényleg odafigyelnél akkor látnád, hogy a többség nincs itt egész álló nap. Van szabad ideje akkor benéz, beír pár választ és megy a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!