Trianoni békeszerződés lényege a területfelosztás vagy a nemzetiségek Anyaországukhoz való csatolása volt?
Mert ha a nemzetiségeket támogatja akkor lényegében homogén társadalmakban hitt akkor az Antant.
És akkor mi ez a pálfordulás? Most miért támogatják a multikultúrát nyugaton is?
Pusztán gazdasági és még inkább katonai okai voltak a határok meghúzásának.
Nehezen hihettek a homogén társadalmakban, miközben a britek és franciák egyre csak növelték a gyarmataikat.
Először is: milyen "SZERZŐDÉS"? + milyen "Anyaország" amiről beszélsz.
Aztán -ha szerinted- a "homogén társadalmakban hitt", akkor miért nem tartott mindenütt népszavazást, hogy a homogenitást megnézze.
1
Milyen háborút is kezdett Mo., ami az aránytalanul legnagyobb kárt szenvedte?
"1
Milyen háborút is kezdett Mo., ami az aránytalanul legnagyobb kárt szenvedte?"
Hát most lehet velem van gond, de én nem látom a válaszban azt, hogy Magyarország bármilyen háborút is kezdett, csak annyit, hogy a háborút, amit lezárt a béke azt újra kezdené.
7/8-as voltam! Pontosan amiatt toporgunk egy helyben,mert honpolgáraink zöme nem olvas,nem tanul és a legsúlyosabb,hogy nem GONDOLKOZIK!
Nem zavar,ha az húzza le a pontokat aki ha kétszer születne sem érné fel intelligenciával a kérdés megértését sem,válaszolni sosem lesz képes!
El kéne azon is merengeni,hogy ilyenkor a minősítés,minősíti a minősítő személy minőségtelenségét!
Pontlehúzókánk! Tudom,hogy ezt sem érted!
Azért az meg van, hogy a végső Trianoni határmeghúzásba amerikaiaknak volt a legkevesebb beleszólásuk, sőt ők támogatták leginkább a újra gondolását 1920-ban.
"Most már érted miért gyűlölöm Amerikát! Mindenbe beleszól,mindenbe beleüti az orrát!"
Mégis két világháborúból egyiket sem ők indították és nem úgy keltek, hogy most megszállják Európát, Ázsiát vagy Közép-Amerikát.
Kedves 08:46! Légy olyan kedves olvasd el kik voltak az Antant hatalmak és ne felejtsd el rögzíteni magadban,
hogy
KIK ALKOTTÁK A TRIANONI BÉKETÁRGYALÁST?
Kik voltak a Béketárgyalás SZEREPLŐI? Név szerint még fogod találni!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!