Ha csak Orbánra és Gyurcsányra lehetne szavazni, Ti melyikre szavaznátok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 13:28
1/17 anonim válasza:
El se mennék szavazni. Minek szavazzak rájuk hacsak keverik a szart a saját népükkel?
3/17 anonim válasza:
Gyurcsány
Májusban is a DK-ra szavaztam.
4/17 anonim válasza:
Gyurcsányra, a kisebbik rosszra.
5/17 anonim válasza:
Gyurcsányra én is. Valóban a kisebbik rossz.
7/17 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan politikus a mostani politikai palettán akinek meg lenne ahhoz a támogatottsága, hogy jobb munkát végezhessen mint Orbán.
Ha meg csak közülük lehet választani akkor egyértelműen Orbán a nyerő.
Csak kis szemléltetés Orbán kormányzása alatt 7 évben nőttünk jobban mint a Lengyel, Szlovák, Cseh átlag / Gyurcsány alatt ez egyszer se sikerült.
Orbán alatt 10 évben csökkent a GDP arányos államadósság/ Gyurcsány alatt egy évben se történt ez meg. Most ha mondjuk az MSZP-SZDSZ kormányok alatt is hasonló tempóban ment volna csak az ország eladósítása akkor most éves szinten 4-5 száz milliárddal menne kevesebb adósság finanszírozásra. (minden 3. évben rendezhetnénk Olimpiát)
8/17 anonim válasza:
Én fiatal ellenzékikènt egyikre sem, helyette inkább távoznèk az országból hosszú időre.
9/17 anonim válasza:
Gyurcsány, ha csak ez a választék.
10/17 anonim válasza:
Rajzolnék valami csúnyát a szavazólapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!