Kormányablakokban a személyi igazolvány átvételére is sokat kell várakozni vagy csak az igénylésre?
Amikor csináltattam, órákat kellett várnom. Mire számíthatok ha érte megyek a kész igazolványért?
Nem gond, várok, csak tudnék tervezni utána, azért lenne lényeges, a következő napi elintéznivalóim miatt....
Köszi!
Igénylésnél alig várakoztunk páran, és kíirták, hogy szüneteltetik a sorszámkiadást is, annyian vannak.... Ez nem volt valós. Jó, tény, hogy azt intézni több idő.
Kiadni gondolom csak néhány aláírás az átvételről... De ki tudja mi a valóság, ezért kérdezem. :)
Aki volt még esetleg mostanában, leírhatná!
Ha csak egy perc se per ügyfél, akkor gondolom mindegy, hogy 20-an jönnek egy időben, vagy 5-en. Fél óra alatt még nem a világ. Csak mi van, ha a bürokrácia magyar valósága mást mutat....?
Jó köszi az eddigit és aki idekeveredik még, az írjon! Pussz!
Ha lehetséges, akkor előbb fognak kiadni neked dokumentumot, mint ahogyan valóban sorra kerülnél, pont ezért van megkülönböztetett lehetőség ezt választani.
Ilyenkor az a kérdés, hogy hány ügyintéző van bent és azok milyen feladatokat látnak még el.
Nálunk 2 ablaknál tudnak igazolvány igényléseket intézni, de mellette van még 5 ahol más dolgokat intézhetnek. Ha csak annál a 2 ablaknál van ügyintéző bent éppen ahol az igényléseket is csinálják, akkor meg kell várnod amíg eggyel végeznek és utána hívnak valakit kiadásra. Ha többen szeretnének igazolványt átvenni, akkor lehet, hogy közben még valaki igénylését is el kell végezzék, tehát nőhet a várakozási időd - de lehet hogy amint egy igénylő végzett, akkor azonnal kiadják az igazolványokat annak akik jöttek érte.
Más ablaknál szerintem nem foglalkoznak igazolvány kiadással, tehát ha csak 1 ügyintéző van az igazolvány kérelemnél, akkor lassabb a kiadás is. Nem tudom ott ahová mész ott mi a rendszer.
Végül egész gyorsan ment.
1 valaki volt előttem, aztán velem is haamr végzett. Bár igazából az egész hivatalban épp alig várakoztak, szóval nem volt egy szokásos szitu, pedig Budapest belvárosában volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!