Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti is megfigyeltétek, hogy a...

Ti is megfigyeltétek, hogy a külföldiek boldogabbak Magyarországon?

Figyelt kérdés

Egy nagy irodaházban dolgozom, sok külföldi cég bérel itt irodát, ezért naponta többször kerülök kontaktusba mindenféle országból származó emberekkel.

Ha bemegyek a konyhába és éppen kajálnak élesen mosolyogva köszönnek, kicsit fel is dobja a napom. Ezzel szemben amikor helyiek kajálnak és ráköszönök, visszaköszönnek és nyomkodják tovább kaja közben a telefonjukat, vagy csak egyszerűen nem olyan közvetlenek.

A politikának köszönhető, hogy ilyen rideg a magyar ember?

Azt is megfigyeltem hogy a külföldiek talán nem is olvasnak ennyi sajtót, nem politizálnak ilyen sokat.

2019. júl. 15. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
A magyarnak semmi se jó, nem tudja értékelni ezt a jólétet ami itt van, a külföldi meg igen mert van viszonyítási alapjuk. Örülnek hogy nem kell rettegniük a migránsok miatt.
2019. júl. 15. 14:25
 2/11 A kérdező kommentje:
#1, Azt eltudom képzelni, hogy jobban értékelik amijük van, de azt azért nem hinném hogy attól boldogabbak mert nem kell rettegniük a migránsok miatt. :D De köszi, vicces volt XD.
2019. júl. 15. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
9%
Pedig ez az oka. Magyarországon fellélegezhetnek.
2019. júl. 15. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát inkább élnék külföldon mint itt...
2019. júl. 15. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt hiszi, hogy egész külföldön folyamatosan rettegés van a migránsoktól, az soha nem élt, de szerintem még nem is járt külföldön.

Szerintem ez egész egyszerűen csak egy kis változatosság nekik és jobban keresnek, mint a magyar kollégáik. Lehet, hogy a magyar kollégák is elkezdenének ugrálni örömükben, ha gyorsan megdupláznák, vagy megtripláznák a fizetésüket.

Ez nem azt jelenti, hogy Magyarországon rossz. De az is egy nagy átverés, hogy külföldön, azaz nyugaton rossz.

2019. júl. 15. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

"A politikának köszönhető, hogy ilyen rideg a magyar ember?"

Nem, az ilyen buta kérdéseknek.

Egyáltalán hogy jut az eszedbe, hogy egy munkahelyen témának kellene lennie a politikának? Hogy bárki a telefonját azért nyomkodja ebédidőben, mert a politika hatott rá? Mi köze hozzá?

Az emberek nem egyformák. Én mosolygós típus vagyok, mindenkire így köszönök. A párom nem ilyen, még azokra sem mosolyog köszönéskor akiket nagyon kedvel vagy szeret. Ettől még én vagyok az aki politizál, ő meg tojik rá.

2019. júl. 15. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A magyar meg külföldön boldogabb.
2019. júl. 15. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:
9%

Nem. Max mosolygósabbak, kedvesebbek, mert nekik ilyen a kultúrájuk! Bizony itthon külföldi lányokhoz is érdemesebb odamennyi, mert mosolyogva, kedvesen válaszolnak, míg a helyik flegmán varánusz arccal, befagy a pokol nézéssel fogadnak.

Na meg a külföldiek itt nyaralnak, vagy éppen nagykirályként ereszkednek a pórnép közé, akik alig élnek meg, miközben ők évente új kocsit vesznek, mert csak.

2019. júl. 15. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:
A kelet-eurólaiak alapveteően hidegebb, kimértebb, visszafogottab személyiségi normákat követnek, mint a nyugatiak. Ez nem csak nálunk van így, hanem kb a Csehektől Keletre egész Európában. Kivéve a Balkánt.
2019. júl. 15. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert mi állandóan félünk a migránsoktól de ők pontosan tudják hogy itt migránsoktól mentes az ország és jó boldognak lenni mert nem terrorizálják le őket bevásárlás közben.
2019. júl. 15. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!