Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A svédek miért hazudnak a...

A svédek miért hazudnak a bevándorláspolitikával?

2019. jún. 29. 04:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Svédországban igen régi hagyománya van a "valakimásizmus"-nak,ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kellemetlen, kínos, egy újjal se nyúlok hozzá ügyeket valaki más végezze el, utána mi aratjuk le utána a babérokat.
2019. jún. 29. 05:57
 2/12 anonim ***** válasza:
minusz egy "utána".-)
2019. jún. 29. 05:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Más f***val verni a csalánt klasszikus esete.
2019. jún. 29. 07:24
 4/12 anonim ***** válasza:
30%

Akkor kérdezek én is.

A nemzeti összetartozás az első, segíteni kell a határon túliakat. Befogadnál 2-3 határon túlit most azonnal?

2019. jún. 29. 08:46
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem ezt mondanák, annak következményei lennének. Akár megszüntethetnék munkaviszonyukat is, mert cégük/közszférához tartozó intézményük etikai szabályzata tílt minden kisebbségellenes megnyilvánulást. Náluk ez a demokrácia korlátja (nálunk meg az, hogy közszférában dolgozónak a kormányról egy árnyalatnyi kritikát sem tanácsos nyilatkoznia).

Valójában viszont a svédek tartják a két lépés távolságot a külföldiekkel, ami 10-20 éve ott élő magyaroknak is fáj.

2019. jún. 29. 08:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Szegény svédek, igazán sajnálom őket. Abban a nagy nyomorban rettenetes lehet az élet.
2019. jún. 29. 08:51
 7/12 anonim ***** válasza:
#5, az afgán az határon túli svéd?
2019. jún. 29. 09:50
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

Azért ne ebből a buta videóból induljunk már ki. Ugyanaz a kategória, mint mikor a 444 megszólítja az utca emberét, és csak azokat vágják be, akik azt is elhiszik, hogy Soros saját párttal indul a választásokon.

Egyébként sem bizalomgerjesztő, hogy ha egy idegen leszólít, kérdezget (eddig oké), utána teljesen random letámadna egy ilyennel. Ha a véradásról kérdeznének engem, és megkérdeznék, hogy adnék e én is vért, egyből rávágnám, hogy igen, nem ez lenne az első. De ha utána elő vesz egy tűt a zsebéből és azt mondja, most azonnal neki is eshetnénk, had ne én legyek már a bunkó, hogy visszautasítom.

2019. jún. 29. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Troll az utolsó!
2019. jún. 29. 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
Lebuktam, troll vagyok. Igazából minden svéd utálja a bevándorlókat, csak nem mernek sem tüntetni, sem kormányt váltani.
2019. jún. 29. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!