1/7 anonim válasza:
Tehát pl a parlamentben ne lehessen politizálni? Esetleg egy múzeumban, úgy mint a terror háza? A városházán ne legyenek nézeteltérések a képviselők között? (Mert attól, hogy függetlenek, még lehet, hogy az egyiknek lila a másiknak rózsaszín járda kell.)
2/7 A kérdező kommentje:
Tudod te miről szól, kötekedni akarsz. A népszavazási javaslat szövege még nem végleges.
2010. júl. 7. 23:13
3/7 anonim válasza:
Szerintem most jobb helye is van annak a kétmilliárd forintnak, amibe egy népszavazás az államnak kerül. Elhanyagolható kérdés.
4/7 anonim válasza:
Nem, és nem is fogok. Az emberek így is sgghüyék a politikához... Így lettünk narancsvidék. Szerintem inkább oktatni kéne középiskolában, hogy ne legyen ennyi elfajzott anarchista, mint te.
20L
5/7 A kérdező kommentje:
Ez nem anarchizmus, én se vagyok és voltam sosem anarchista. De te biztos sokkal jobban tudod, ha személyeskedsz;)
2010. júl. 8. 12:47
6/7 anonim válasza:
Látod, ebben én is biztos vagyok.
7/7 anonim válasza:
Inkább a középületekben ne lehessen avítt nyilatkozatokat kitenni! Így feltéve a kérdést valszeg nem enged át az OVB!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!