Igen. Angilàban Németországban, Ausztriában várhatóan több magyar gyerek fog születni.
Magyarországon szerintem egyre kevesebb, nem fogja a várt eredményeket meghozni a kormány terve. De ezt ők is jól tudják.
Pont az előbb beszéltem videóhívàsban a barátnőmmel. 3 gyereket szült Angilàban. Otthon is angolul beszélnek. Bár a gyerekeknek megtanitotta a magyart, nem használják, semmi esélyt nem lát a barátnőm, hogy valaha is hazaköltöznek.
És ő csak egy a sok közül. Minden hatodik magyar külföldön születik. Magyar származásúnak fogják vallani magukat, de nem magyarnak.
Szerintem azt a generációt már elvesztettük, nem fognak itthon élni, amikor megtapasztaltàk a sokkal jobbat nyugaton. Honvàgyuk sem lesz, hiszen nem itt nőttek fel.
Inkább ezzel kéne foglalkoznia a kormánynak, hogy legalább többen ne menjenek el.
Azzal, hogy odalöknek 25 millió hitelt, nem fognak tudni itthon tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!