Ez miért történhet meg?
Figyelt kérdés
Többször olvastam már, hogy történtek elég durva orvosi műhibák, például valakinek nem jó lábát vágták le.
Kórház meg az Eü reakciója:
Akkor se a mi hibánk, nem vagyunk hajlandóak fizetni.
Ezzel szemben az ország egyik BV intézete, ahol a rab kártérítést kér, mert nem volt melegviz:
Kérem itt írja alá és már utaljuk is a pénzt.
Értem én, hogy a fogvatartottnak is vannak jogai, de ez mi?
2019. ápr. 15. 06:44
1/5 anonim válasza:
A jó ügyvédek átpártoltak a bűnűgyre!
2/5 anonim válasza:
Mert ha a fogvatarott nem kapna, akkor elő lehetne húzni a rendőrállam kártyát
3/5 anonim válasza:
Hallottál már műhibát elismerő orvosról, bűncselekményt beismerő rendőrről, korrupciót beismerő politikusról? Védik egymást akkor is, ha nem voltak benne.
4/5 kovpet válasza:
Azt, hogy kinek kell kártérítést fizetnie, a bíróság mondja ki, nem az alapján működik, hogy "akkor se a mi hibánk, nem vagyunk hajlandóak fizetni".
5/5 A kérdező kommentje:
Látom nem érted.
Fogvatartott esetén gördülékenyen megy, orvos esetén hiába a papír, akkor se akarnak fizetni
2019. ápr. 15. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!