Mire fordítottad a rezsicsökkentéssel megtakarított pénzedet?
Mobilwc, ugyanis ha jelenlegi tender folytatódik 5 év múlva az ország nagy részében nem lesz ivóvíz szolgáltatás és csatorna.
Kb 6 évnyi vezeték cserével, úgy 10 ezer kmrel vannak lemaradva a rezsicsökkentés miatt. Azaz, amit SOS-be kéne cserélni.
Kikottettem a gazt
Modernizaltam a hazat
De nem a csokkentesbol
Nálunk pont a csökkentés előtt 340%-ot emeltek a kukadíjon, tehát itt nem éreztem a csökkenést.
A heti 1 ürítés helyett 2 hetente 1-er viszik el, tehát a szolgáltatás minőségének a javulását sem érzem!
Víznél behozták a törvényt, hogy kötelező rákötni a házra, így itt sem éreztem a megtakarítást, sőt -500 000Ft kapásból!
Áram árban nem jött át a piaci ár változása, olvastam 1 cikket miszerint 1,2Ft-al volt magasabb a csökkentett ár, mint a piaci.
Gáznál szintén borult a bili hasonló okokból, de ott magasabb volt az eltérés...
A botrány miatt lett a gázkompenzáció, de nekünk fatüzelés van, így nem kaptunk pénzt csak ígéretet!
A fejesek leosztották a feladatot az önkormányzatoknak intézkedjenek, de forrást nem adtak hozzá, sőt elvontak inkább :)
Idén kaptunk fát 1m3 a kompenzáció nevében, mint kiderült az ígérettel ellentétben nem erdei köbméter, de nem is rakott, hanem szórt...
Ez csak a szállítás után derült ki, a szállítást mellesleg megjegyzem nem fizetik, -8000Ft a családi kasszából és ott van a havidíj is!
Végső konklúzió fűtésnél ágfa, amit nem kell hasogatni csak fűrészelni 18e Ft/erdeim3 (1,7m3) VS. ingyen fa, aminek 8000Ft a szállítási díja, hasogatni kellett és fűrészelni (5 óra sportolás), összerakás után 0,7m3, erdeire átszámítva az árat 8000/0,7*1,7= 19 430Ft
Az én olvasatomban ez megint mínuszos (-1 430Ft)!
Internet, telefon, TV mind a 3-nál emelkedés volt, összesítve 3780Ft-al fizetek többet!
Amennyiben nem lett volna megállás nélkül agyonreklámozva a rezsicsökkentés. akkor nekem pl. fel sem tűnt volna ez a hatalmas csökkenés :)
fizetem belőle az áfát, meg a benzint. De nem elég rájuk.
Köszönjük viki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!