Mi az oka annak, hogy az európai fehér lakosság lélekszáma fogy?
Ja igen, ez meg pláne vicces. A gyári szalagmunkások is jóval minimálbér fölött kapnak.
Máig nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek-e édesanyám sztorijain. Mesélte, hogy a drága jó cocializmusban az első két havi fizetéséből vett egy kabátot. Még egyszer: egy kabátot. A legelső részmunkaidős diákbéremet nem tudtam volna annak idején teljes egészében elverni EGY kabátra.
1. Könnyebb a fogamzásgátlás és elérhető.
2. A nők is beálltak dolgozni...a nők pedig főleg érzelmi alapon élnek...a fogyasztói társadalom és az élmények hajhászása pedig pont erre épít. Talán nem tudod, de a kiskereskedelmi vásárlások kb. 85(!) százalékát nők végzik és a legtöbbjük magának vásárol, nem a családnak, mert az ugye nincs. A szingli, fiatal, felső- vagy középfokú végzettségű nő költi el a legtöbb pénzt élete során. Jellemzően a szülei pénzét is a sajátja mellett.
3. Régen senkit nem érdekelt, hogy hová menjen nyaralni vagy hogy mi van a világ másik felén. Legalábbis a többséget nem érdekelte. A gyerekvállalás nagyobb becs volt, mint az anyagi javak hajszolása...ráadásul értelme sem volt, mert záros időn belül jött a következő háború...
4. Nem volt nyugdíj. Akinek nem volt gyereke, azzal senki nem törődött idős korában.
Na, akkor folytatom az érvek megkérdőjelezését :D
"2. A nők is beálltak dolgozni...a nők pedig főleg érzelmi alapon élnek...a fogyasztói társadalom és az élmények hajhászása pedig pont erre épít. Talán nem tudod, de a kiskereskedelmi vásárlások kb. 85(!) százalékát nők végzik és a legtöbbjük magának vásárol, nem a családnak, mert az ugye nincs. A szingli, fiatal, felső- vagy középfokú végzettségű nő költi el a legtöbb pénzt élete során. Jellemzően a szülei pénzét is a sajátja mellett."
Soha a büdös életbe nem gondoltam volna, hogy leszexistázok valakit, de... ez nem érv, hanem nőgyűlölet.
"3. Régen senkit nem érdekelt, hogy hová menjen nyaralni vagy hogy mi van a világ másik felén. Legalábbis a többséget nem érdekelte. A gyerekvállalás nagyobb becs volt, mint az anyagi javak hajszolása...ráadásul értelme sem volt, mert záros időn belül jött a következő háború..."
A francot nem érdekelte, hogy ki hova jár nyaralni. Csupán politikai okokból nagyon kevesen jutottak el külföldre.
Amúgy meg manapság filléres dolog külföldön nyaralni. Az nem megy, aki nem akar. Olcsóbb egy repjegy Londonba, mint egy távolsági buszra a jegy belföldön, 200 km-es távon...
"4. Nem volt nyugdíj. Akinek nem volt gyereke, azzal senki nem törődött idős korában."
A szocializmus alatt is kevesebb gyermeket vállaltak és volt nyugdíj.
Az egyetlen egy megkérdőjelezhetetlen érv számomra eddig a fogamzásgátlás és a családtervezés elterjedése. Biztos, hogy nem csak ezek játszanak szerepet, de minden más érvbe bele lehet kötni.
"Amúgy Kalergi tervnek hívják, azt, ami történik."
Nem ezt úgy hívják, hogy demográfiai átmenet elmélete, ismerkedj meg vele, jóval kevésbé konteós baromság mint a kalergis mese és még tényleges alapja is van.
"Nem ezt úgy hívják,"
Tőlem hívhatod Teletabbi elméletnek is, nem ez a lényeg.
Csak a hülye nem látja, hogy szándékosan és mesterségesen szabadítják rá Európára ezt az egészet.
25-ös! Tudod ez úgy van, hogyha két megoldás közül van egy egyszerűbb és logikusabb, akkor valószínűleg az az igaz, ha van egy jól dokumentál demográfiai átalakulási folyamat, ami az egész világra -nem csak Európára jellemző-, akkor mi a logikusabb és valószínűbb?
A. Hogy ez a folyamat itt is zajlik magától.
B. Hogy itt szándékosan irtják a fehéreket és csak azért csökkentik a szülésszámot, hogy utána jól bekeverjék a lakosságot ázsiaival meg feketével.
Na szóval tegyük meg tétjeinket, melyik a valószerűbb...
így is kérdezhetjük:
Tehát ha feldobok egy követ és alá állok, akkor
A rám esik és hülye vagyok, amiért alá álltam
B. rám esik, mert valami gonosz-sötét összesküvéseskonteósok a fejemre hajították.
Szerinted?
"Tőlem hívhatod Teletabbi elméletnek is, nem ez a lényeg.
Csak a hülye nem látja, hogy szándékosan és mesterségesen szabadítják rá Európára ezt az egészet."
Igen,meg a gyíkemberek is léteznek,meg az Illuminati is.
És mindegyiket Soros fizeti...
"Soha a büdös életbe nem gondoltam volna, hogy leszexistázok valakit, de... ez nem érv, hanem nőgyűlölet."
Akkor kérlek a nők gyűlölik magukat, mert marketingből ezt egyrészt tanítják komolyabb helyeken, másrészt olvasgass kutatásokat a témában (Google scholar segíteni fog) pszichológia és marketing területen, harmadrészt menj be a Libribe és vetesd le a női szerzők által írt könyveket a témában...
:D
"Akkor kérlek a nők gyűlölik magukat, mert marketingből ezt egyrészt tanítják komolyabb helyeken, másrészt olvasgass kutatásokat a témában (Google scholar segíteni fog) pszichológia és marketing területen, harmadrészt menj be a Libribe és vetesd le a női szerzők által írt könyveket a témában..."
Ja, ha te azt mondod, hogy tanítják, akkor oké. Én meg azt mondom, hogy nem tanítják. Sőt, az akupunktúrát viszont tanítják, tehát simán lehet, hogy kigyógyulsz a rákból, ha tűvel böködik a bal fülcimpádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!