Minek jönnek ide a muszlimok?
Ha jól tudom elítélik az európaikat.
Akkor?
Van egy olyan hoax is, hogy egyre kevésbé érdekli őket a vallás, de akiket láttam, a nőknek mindnek be volt öltözve, alig volt látható bármi.
Azert, mert haboru van a hazajukban, itt jobb eletkorulmenyek varjak oket, es az arab orstagok sosem voltak hiresek a menekultek befogadasarol, akkor sem, ha arabokrol van szo.
Lasd palesztinok 1948 utan.
Bem cagyok benne biztos, de szerintem az europai orszagok 2011 ota tobb muszlimot fogadtak be, mint ok.
Y generacios NEMZET. Megszokta, hogy majd a nyugat-apa elintezi. Ok meg ugy amblock semmit nem csinalnak. Megvalami, egyazer a fejemhez kaptam, hogy Fideszes vagyok biztos, nem, olyan ellenzeki vagyok es olyan tiszta a Fidesztol mint a kek eg, a csaladomban soha senki nem szavazott Fideszre.
Szoval ja, azert jonnek Europaba, mert az arabok nem AKARJAK megoldani a menekultek befogadasat. Kuvaitnak esze agaban sem lett volna mittomen 1 millio szir csoro ciganyt befogadni a fejlett orszagukba, "majd EU apa megoldja". EU apa pedig meg is oldja, ha beledoglik is, es politikai valsagot, jobboldali populizmust eredmenyez, akkor is, mert olyan progressziv es joszivu.
Ugye ez az arab kettosmerce. Lasd Izrael, a gazai sokszor 100 ezres (hatalmas) hatarmenti tunteto tomeg papirsarkanyokat, heliummal toltott lufikat vagy ovszereket (nagyobb szakitoszilardsaguk miatt) lebegtetnek at az izraeli határon, amikre gyujtoszerkezet van erositve es leégetnek tobbszáz hektár termofoldet.
Az izraeliek meg gyorsan dronokkal szedegettek le oket meg kilottek a hatarhoz kozel jutokat mielott elkezdik tépni meg rangatni a keritest hogy bejussanak, mert jogtalannak erzik hogy miutan 1948ban nekimentek Izraelnek es kikaptak, a zsidok kiraktak oket (bocs, az oseiket, nagypapakat, dédapákat).
Ha egy ilyet Szaud arabiaval vagy kuvaittal jatszananak be (egy darab gyujtoszerkezet landolna toluk termofoldon) tippeljetek mennyi ido alatt szuletne meg a dontes hogy lelövik őket?
Ui: volt olyan ismerosom aki nem hitte el a papirsarkanyokat es heliumos kotonokat, mert hihetetlennek hangzik, de az a helyzet hogy ez nem vita tárgya, a palesztinok nemcsak elismerik ezeknek a kuldozgeteset de buszkek is ra hogy 1 dollaros technologiakbol piszkosul nagy károkat okoztak Izraelnek, vannak dokumentum kisfilmek is errol, amin magyarazzak hogy hogyan kell elkesziteni oket).
# 13 Szép kis cionista hazugságot raktál össze. Kapásból nem igaz hogy Európa több menekültet fogadott be. A kis 4 milliós Libanon 2 millió menekültet fogadott be ami több mint amennyit Európa összesen. Törökországban pedig 4 millió menekült van.
Aztán pont Izrael az akinek az USA apuci elintéz mindent. Most például a Golán megszállását ami ellentétes minden nemzetközi joggal.
Izrael halomra lőtte a kerítésnél tüntetőket válogatás nélkül. A halottak között vannak nők, gyerekek, többségük fegyvertelen civil. Sok esetben fejlövés végzett velük ami azt jelenti hogy az izraeli katonák célja a tüntetők megölése volt. Kődobálásért, sárkányeregetésért sehol nem lőnek agyon. Még a legvéresebb diktatúrákban is nagyon durva lenne, De ugye Izrael egy náci terrorállam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!