Ha valaszthatnal ket hatalom kozott melyiket valasztanad, A fasizmust vagy a kommunizmust, es miert?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 12:00
12/17 anonim válasza:
Kommunizmus. Bár tudom, hogy sehol se vált be túlzottan, én egy korrigált változatban még látnék fantáziát. Ez a mai állapot is tarthatatlan, hogy miközben a nagytőke tobzódik az elképesztő jövedelmekben, mi egyre kevésbé tudunk megélni. Meglátjátok, hogy ez a mai világrend se vezet sehova.
13/17 anonim válasza:
Csak hogy tisztazzuk : Fasizmus olaszorszagban volt!
Fasizmus valasztom, mert a kommunizmusban mindenki sz.opik aki nem a part tagja
14/17 anonim válasza:
Úgy,mint a fasizmusban:DA lényeg,hogy mind2nél akkor jársz jól,ha beállsz a sorba.
15/17 anonim válasza:
fasizmus?
Hogy jönnek ide az olaszok már bocsi?
Olvass kicsit többet kérdező.
16/17 anonim válasza:
Gerekek,lehet,hogy "lökött"vagyok,de nem tudom,hogy mi a fasizmus!A fogalmát nem tudom!(biztos,hogy a suliból lógtam amikor ezt tanulták)
17/17 anonim válasza:
Egyiket sem, Hungarizmust! (AMI !!!NEM!!! FASIZMUS!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!