Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek hogy Balaton...

Mi a véleményetek hogy Balaton déli partján teljesen beépítik?

Figyelt kérdés
Számomra nagyon elkeserítő, ahogy szállókat zárnak be, s értékes műemlékeket tesznek földdel egyenlővé, szép parkokat tesznek tönkre azért, hogy tele zsúfolják lakásokkal. Persze aláírom valami változás, újítás ráfért egy-egy partszakaszra, de hogy gyakorlatilag lassan már minden szakaszon luxuslakást építenek kicsit furcsa, s a legtöbbjét nem is veszik meg végül. Nektek mi a véleményetek erről?
2019. márc. 4. 01:42
 1/8 A kérdező kommentje:
partján-partját
2019. márc. 4. 01:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Az önkorikat tönkreteszik ezzel, mert ezek a lakások nem fizetnek turisztikai adót. Lehet, hogy ez a cél...
2019. márc. 4. 01:48
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ide vezet a túlnépesedés, nincs már hely a parasztoknak.
2019. márc. 4. 02:01
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Remélem, leöntik az egészet betonnal.
2019. márc. 4. 02:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Siófok pl. az egyik, ami kezd látványosan leromlani, legalábbis, ami az utakat illeti. Úgyhogy ebben van igazság első válaszoló.
2019. márc. 4. 02:31
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Honnan lehet ezt tudni, hogy így van? Én még nem hallottam.
2019. márc. 4. 02:56
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Az önkorik épphogy nagyon jól járnak, mert a pár hónapos turisztikai adó helyett kapnak egy komplett ingatlanfejlesztést + iparűzésit + állandó lakosságot + gépjárműadót.

Hogy a Balatonnal és a régóta ott élő helyi lakossággal közben mi lesz, az őket nem érdekli, csak a gyors pénz lebeg a szemük előtt.

Sajnos amíg egyenlőbbék a "százhatvannal 45 perc alatt Pesten vagyok" logika mentén vásárolgatnak Balaton-parti lakóparkokat, addig ennek nem lesz megoldása. És csak egy kicsit vigasztal, hogy a fél életüket az M7-esen fogják tölteni a dugóban. Mire erre rájönnek, addigra a Balatonhoz az egyszeri nyaraló már csak két lakópark közötti résen tud kiosonni. Nagy kár érte.

2019. márc. 4. 06:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én Balaton tagadó vagyok, a Balaton kamu.
2019. márc. 4. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!