Egyetértetek azzal, hogy Európa többsége muszlim lesz?
szerintem szépen lassan inkább ateisták...:D én nem látom magam körül azt, hogy a fiatalabb generációk olyan nagy kedvvel járnának templomba és gyakorolnák úgy akármelyik vallást is, mint mondjuk régen az idősebb generációk...
kivéve persze ha a sok influenszer, akik közül jópáran vannak, akik divatból felvesznek valami vallást, mert az menő, hatni fognak majd a többi emberre.
Ez egy elmebeteg kormányzati agyrém.
Te meg kérdező még életedben nem láttál élőben muszlim embert!
Szerintem is, az arabok (és egyéb, hagyományosan muszlim vallású népek) közé is be fog törni az ateizmus, már most is van egy ilyen trend. Sok idősebb muszlim ezért is félti a fiataljaikat a nyugati világtól.
Szintén ez az utolsó kétségbeesés van a nálunk utóbbi időben tapasztalható nagy „kereszténykedés” mögött is (akár tudatosan, akár nem, akár másra fogva a dolgot).
Ami brutálisan fog terjedni, az az ateizmus. Ez törvényszerű, ahogy fejlődik a technológiánk és egyre többet tudunk meg a világegyetemről, a fizikáról, kvantumfizikáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!