Jó húzás volna e, vajon ha én is kiállnék valami hasonló dumával mint ez a csaj, át tudnám e terelni a figyelmet a lustaságomról, kedvetlenségemről, mert rosszul állok tanulással, hiányzásokkal, én is mondhatnám: ők a hibásak nem én?
"Ha én annyi idős lennék, mint Bayer, belegondolnék, hogy ilyen szavakkal beszélek egy 18 éves emberről. Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja."
Ez vajon visszanézte saját magát?
Gondolom, nem nehéz utánajárni. A kislány vállalta a nyilvánosságot, mondta amit mondott, nem tartotta magát túl fiatalnak hozzá, most meg nehezményezi, hogy mások róla mondanak véleményt.
Aki knak áll,ne lepődjön meg, ha bsszák.
Ez az áldozathibáztatás. Semmi köze az oktatás állapotának vagy bármilyen közéleti kérdésnek a magánéleti teljesítményhez vagy problémákhoz. Ez csak ebben a politikailag szánalmasan kulturálatlan országban lehet téma.
Bayer Zsolt meg évek óta szintén szánalmas, emberalatti szinten működik. Nem méltó arra, hogy egy civilizált közegben létezzen.
Ezt a lányt elkezdeni ekézni a kormánymédia mocsok legalja alatti szarkupac...
Vajon őneki szemére fogják e vetni a tanulmányait?
Lehet-e kommunista múltja?
Mióta pénzelheti Soros?
A családja honnan szerzett vagyont?...stb
A mocskosszájú PUTYIN-BÉRENCEK vajon hogyan fogják karaktergyilkolni?
Az iskolai előmenetel nem publikus.Erre hivatkozni teljes bukott téma a kormánymédia részéről.
Nyilvánvaló a PUTYIN-BÉRENC kormányoldal részéről a tehetetlenség.Minden ez ügyben kifejtett nyilatkozattal és írással felhívják a figyelmet az aljasságukra.Sajna azt kell mondjam, még sok hasonló eset kell ahhoz hogy minél többen elforduljanak a mostani velejéig rothadt kormánytól.
A lány nem áll bukásra, és amennyire tudom nem is hiányzik sokat az iskolából. Konkrétan hazudnak róla, mert politikai háttér nélkül, semmi mással nem tudják lejáratni, csak ha a magánéletét veszik elő, amihez egyrészt senkinek sincs köze, másrészt pedig nem változtatja meg a tényállást az egész oktatási rendszerrel kapcsolatban.
De lesz pereskedés, ami után a fidesz-sajtónak majd le kell hoznia a helyreigazítást. Az a baj, annak már nem lesz akkora híre, mint lejáratni egy iskolás lányt.
Rossz párhuzam, az átkosban egy hasonló bajszosfszozást nem lehetett volna egy kettessel megúszni.
Egy kicsapás itt is kijárna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!