Mit szóltok az új Köztársasági elnökhöz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 15:10
1/15 anonim válasza:
mit szóljunk? pártkatonát mindenhova....
2/15 anonim válasza:
végre nem egy nyomorék és beszélni nem tudó lesz az elnök
felüdülés lesz göncz, mádl és sólyom után
3/15 A kérdező kommentje:
Szerintem Schmitt se tud olvasni, elég ellenszenves egy ember!:(
2010. jún. 29. 15:19
4/15 anonim válasza:
Az az érzésem Fidesz seggnyaló lesz. Igazából majdnem mindegy kit ültetnek oda. Nincs sok joga a köztársasági elnöknek.
5/15 anonim válasza:
Egyszerűen azon kívül, hogy tagja a kormánypártnak, nincs érv a megválasztása mellett. A joghoz nem ért, bevallottan nem kíván független lenni, és azzal kezdte a ténykedését, hogy bejelentette, ő nem emel semmiféle gátat a kormány elé, sőt, ő lesz a motor, szóval a semlegességet is bukjuk.
Tisztelettel megkérdezném a fideszeseket: milyen érvek vannak Schmitt megválasztása mellett? Miről jó jelölt?
6/15 anonim válasza:
Nem a gát a lényeg, hanem a motyor!!
árvízkárosult
7/15 anonim válasza:
mi volt ebben a meglepő..több napja tudni lehet kit választanak
8/15 anonim válasza:
Kiegészítem az előttem szólót: Egy Kádár-korszaki pártkatonából lett bugó Fideszes,amikor az MSZP színeiben nem választották meg polgármesternek anno. Most még azt sem várta meg,hogy beköltözhessen a Sándor-palotába,már kineveztette az unokaöccsét a Posta vezérigazgatójává!Orbán s@ggnyalója,csak ennyi.
9/15 anonim válasza:
sztem amúgy a kormánypártisága pont h.ellenérv..
10/15 anonim válasza:
coco
Mármint úgy értem, a fidesz szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!