Hogy futhatok be olyan karriert, mint Lenin?
Figyelt kérdés
#kommunizmus #politika #kém #Szovjetunió #Oroszország #ideológia #eszme #Lenin #titkosügynök #Vlagyimir Iljics Lenin
2018. dec. 25. 22:35
1/10 anonim válasza:
Először is fel kellene újítani az Aurórát...
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, én is szoktam csodálkozni, hogy egy akkora országban hogy tudta megragadni a hatalmat. Magyarország is milyen nagy, ha belegondolsz, 5-6 óra, míg keresztülautózod, az Orosz Birodalom pedig 250-szer akkora volt.
3/10 anonim válasza:
Szívből utálnod kell a mocskos kapitalistákat.
4/10 anonim válasza:
Ha tudnám, én sem itt tartanék 😊
5/10 anonim válasza:
Ma már nem könnyű, talán egy nagyobb háború idején kellene hatalomra kerülnöd, akkor megölhetnél 10 millió embert, ahogy Lenin tette.
7/10 anonim válasza:
Kellene néhány német mecénás, aki téged is támogatna...
8/10 anonim válasza:
Lenin is csak egy diktátor volt, aki kicsit más köntösbe csomagolta a mondandóját.
Olvasd el a diktátorok jellemzőit a neten.
9/10 anonim válasza:
Legyen ugyanakkora hatalomvágyad és ne akard elereszteni soha, kerüljön bármibe.
10/10 anonim válasza:
Hatalomvágy és gátlástalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!