Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit tehet manapság egy alapvet...

Mit tehet manapság egy alapvetően kormánykritikus, ellenzéki gondolkodású állampolgár?

Figyelt kérdés

Én minden tekintetben egy átlagos képességű,átlagos tehetségű embernek tartom magamat.

Igyekszem több helyről informálódni az aktuálpolitikai felől,fórumokat olvasni,néha még angol nyelvű oldalakat is olvasok.

Szóval ezért is borzaszt el mikor fideszesekkel beszélgetek,hogy lényegében vissza mondják azt ami a királyi tv-ben elhangzott.

Volt egy idő mikor próbálkoztam észérvekkel,de feladtam mintha falhoz beszélnék.

Szóval szerintetek mit lehet még tenni?

#politika #Magyar politika pártpolitikai
2018. dec. 23. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

10.

Hát; ha azt nézem, hogy a KÖZTÉVÉN négerek reklámoznak már lassan mindent, kávét, férfi dezodort, mimást, sőt egész csupanéger csapat...

2018. dec. 23. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
pont annyit tehetsz mint egy fideszes vagy egy ellenzék ellenes bármilyen ember...következő szavazásra elmész és nem a fideszre szavazol.És ennyi bőven elég is.Ha a többség mást akar akkor más lesz,ha nem akkor marad.Le kéne szokni arról mindegyik tábornak h egymásra erőlteti a hülyeségét,nem kell meggyőznőd senkit nem vagy sem pártag sem politikus ez az ő dolguk.Ha ezt nem tudják akkor elég szrok és nem fognak rájuk szavazni.
2018. dec. 23. 20:12
 13/13 anonim ***** válasza:
69%

"Volt egy idő mikor próbálkoztam észérvekkel"

Nosza, próbálkozz vele most is nyugodtan!

Kíváncsian várom valamelyik "észérvedet".

2018. dec. 24. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!