Láttam olyan videót, hogy az afrikaiak kihegyezett karóval törik fel a földet a vetéshez. Nem kellene szólnunk nekik, hogy van már kapa, ásó, meg ilyenek?
szerintem ők is tudják, de honnan szereznék be?
a helyi tescoban?
Ha jó így nekik...
Miért kéne nekünk mindenki dolgába belepofázni?
így is túlnépesedés van
az kéne még, hogy átvegyxék a modern technikát...
Nem azért mondom, de a segélyszállítmányok helyett szerintem kellene nekik adni pár ilyen szerszámot.
Talán olcsóbban kijönnénk belőle, mint az évente leszállított több tonna élelmiszerből és ez legalább jó lenne ezgész életükben.
A traktorral és az üzemenyaggal nem igazán értek egyet, mert az üzemanyag szépen lassan elfogy és aztán már semmire sem jó a traki.
ma 21:53
Képzeld, parasztgyerek vagyok és szinte napi rendszerességgel kapálok a kertünkben, mert mire végigérek vele, szinte már füves a kert elején. Ma például a fóliasátrunkban gyomláltam a paprikaágyásokat. Pont kint jutott eszembe az egész kérdés.
Nem tehetek róla, ez van, nagy a kertünk, de legalább én csinálok is valamit, nem csak kötözködök a másikkal.
Hallod, akkor én szólok neked, hogy a kapa helyett már van rotációs kapa, és különböző gépesített eszközök... miért a fejletlen kapával nyomod a melót?
Remélem érted mire célzok. És pont mikor a traktoromon ültem, akkor jutott eszembe, hogy szólni kéne azoknak, akiknek nagy a földjük, és még csíra kapával meg ásóval művelik a földjeiket ha-ha-ha méghogy parasztgyerek vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!