Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lányok! Ti nektek mennyire...

Lányok! Ti nektek mennyire jön be Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #Orbán Viktor #kinder kommandó
2018. dec. 1. 18:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%
Most ez komoly? Egy mocskos lopos alpari g...? Nala rohadekabb ember a foldon nincs hogy jonne mar be? Egy undorito szar gerinctelen fereg!!! Tolunk szuleinktol nagyszuleinktol lop amit csak tud,kilakoltat mindenkit,megvon mindent,es olyan torvenyeket hoz amit ember legyrn a talpan aki bir. Suttyo goreny
2018. dec. 1. 18:31
 2/23 anonim ***** válasza:
19%
Külsőre nem az esetem, de a politikájával teljes mértékben egyet értek:) Hajrá Fidesz!
2018. dec. 1. 18:34
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
#2 valaszolo ezert te nagyon kapni fogsz itt :D azert hajra mert meglop? Rendben :)
2018. dec. 1. 18:35
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Annak idején 20-30 éve sokan lelkesedtek érte, még az akkori 40-60 évesek is. Mára egy disznó módra elhízott vénember lett belőle, így már legfeljebb a lányai és unokái lelkesednek érte meg az egykori nő rajongói, akik mára 80-100 éves vénasszonyok lettek.
2018. dec. 1. 18:37
 5/23 anonim válasza:
88%

Anyám lelkesedett érte, ameddig el nem vette a 13. havi nyugdíját :D. Apámat addig nem érdekelte ameddig, be nem vezette a vállalkozásoknak a nyereségadót. Én odáig lennék érte, ha felszámolnák végre a fideszt. Köszönöm a közalkalmazotti bértáblát, mert a fizetésem az éhenhaláshoz sok, a megélhetéshez kevés.

( Egy kezdő pedagógus)

2018. dec. 1. 18:49
 6/23 anonim ***** válasza:
16%
#5 Így is sok a tanárok fizetése, mit akarsz még többet?
2018. dec. 1. 18:52
 7/23 anonim ***** válasza:
78%
#6-os nemtudom honnan szedted hogy sok a tanarok fizuja!! Nekem vannak ismeroseim barataim, az egyikuk faluhelyen tori tanar neki 130-140 a fizuja 2 gyerek kedvezmennyel, nagybatyam Pesten matekot tanit o neki jo ha megvan a 150.es nagyvarosrol van szo!! Ez szar penz es a szamlak a gyerekek az auto a kaja stb amit allni kell joval tobbe kerul +ha vkinek van hitele vagy karos szenvedelye vagy elmenne szorakozni..csak gondolj bele mielott fa..sagokat beszelsz
2018. dec. 1. 19:28
 8/23 anonim ***** válasza:
7%
#7 Tisztában vagyok vele hogy mennyi, és 130-140ezer igenis sok egy tanárnak. Nem kell minden hülyeségre elverni a pénzt és akkor elég lesz. Én ezt is csökkenteném mert nem érdemelnek ennyit. 90-100ezer lenne az optimális az orvosok bérével együtt.
2018. dec. 1. 19:46
 9/23 anonim ***** válasza:
88%

8-as: és az a legnagyobb tragédia, hogy még tőled is vannak nagyobb idióták a Fidelitasban!

Konkrétan ilyenekkel van tele.

2018. dec. 1. 19:57
 10/23 anonim válasza:
92%

Semmi probléma, ha szerinted sok a jövedelmem, próbálj meg kijönni te belőle egy hónapban, albérletben, ne lepődj meg, akkor sem, ha kifőtt üres tésztát eszel vacsorára, vagy kenyeret tejjel. Ne lepődj meg akkor sem, amikor majd, nem lesz aki oktassa a gyerekedet!

Gyakornokként az utolsó évemet taposom, sérült gyermekekkel foglalkozok, akiknek a száma évről évre növekszik. Szeretem a hivatásomat, nem véletlenül választottam ezt a szakot magamnak, de pont az ilyen hozzáállás miatt, teljesen elveszítettem azokat a célokat, amiket kitűztem magam elé. Nincs értelme küzdenem, nélkülözök, a szüleim támogatnak anyagilag, és még van a po fádon bőr, ismeretlenül kijelenteni, hogy így is sok a fizetésem?

Majd akkor járjon a szád, amikor te csinálod, átéled a mindennapjaimat, akkor mond, hogy sokat keresek.

2018. dec. 1. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!