Lányok! Ti nektek mennyire jön be Orbán Viktor?
Anyám lelkesedett érte, ameddig el nem vette a 13. havi nyugdíját :D. Apámat addig nem érdekelte ameddig, be nem vezette a vállalkozásoknak a nyereségadót. Én odáig lennék érte, ha felszámolnák végre a fideszt. Köszönöm a közalkalmazotti bértáblát, mert a fizetésem az éhenhaláshoz sok, a megélhetéshez kevés.
( Egy kezdő pedagógus)
8-as: és az a legnagyobb tragédia, hogy még tőled is vannak nagyobb idióták a Fidelitasban!
Konkrétan ilyenekkel van tele.
Semmi probléma, ha szerinted sok a jövedelmem, próbálj meg kijönni te belőle egy hónapban, albérletben, ne lepődj meg, akkor sem, ha kifőtt üres tésztát eszel vacsorára, vagy kenyeret tejjel. Ne lepődj meg akkor sem, amikor majd, nem lesz aki oktassa a gyerekedet!
Gyakornokként az utolsó évemet taposom, sérült gyermekekkel foglalkozok, akiknek a száma évről évre növekszik. Szeretem a hivatásomat, nem véletlenül választottam ezt a szakot magamnak, de pont az ilyen hozzáállás miatt, teljesen elveszítettem azokat a célokat, amiket kitűztem magam elé. Nincs értelme küzdenem, nélkülözök, a szüleim támogatnak anyagilag, és még van a po fádon bőr, ismeretlenül kijelenteni, hogy így is sok a fizetésem?
Majd akkor járjon a szád, amikor te csinálod, átéled a mindennapjaimat, akkor mond, hogy sokat keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!