Orbán Gáspár mikor fog megnősülni?
szerintem nem fog megnősülni, jelenleg a jog nem engedi. Homorbán-nak nevezik csak sokan az internetes fórumokon. Vagy az elhíresült muzulmánnak beöltözött képe miatt még buzulmánnak.
de ne így legyen, ezek lehet csak rossz nyelvek szerint vannak. Lehet elnök úr már Gáspár fiának a lagzijára készül!
én is úgy gondolom, hogy lehetne magánügy, ha meglapulna magánembernek, de nem így tesz. És nem arra gondolok, hogy azért mert a Felház alapítója, vagy akármi, hanem azért, mert a fater mellett közszereplők körében jelenik meg, közpénzt és közrendezvényekre szervezi rá a felházasdiját. Én a helyében már csakazértis, hogy ne érhesse rossz nyelv a házam tájékát, kínosan ügyelnék arra, hogy ne hozhassanak összefüggésbe az apám ügyeivel, ideértve a Felházat is. Szóval egy vas állami vagy bármilyen párt, vagy Mészáros-, Csányi-támogatást nem fogadnék el még cégeken keresztül sem, és erre büszke lennék.
Ezzel szemben az az igazság, hogy ő is elfogad, meg Orbán-papa is megjelenik a fideszes bulvárlapokban az unokájával, Récsöllel, satböbbi. Ők csináltak magukból celebet, a celebeknek meg mindezt el kell viselni: közszereplők ők maguk is.
Én összejönnék vele. Tuti nem árulna be, hisz neki soha nem derülhet ki.
Így én is lehetnék teljes diszkrét kapcsolatban.
Azért szar lehet neki, kiben bízhat, kivel jöhet össze aki nem köpi be pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!