Magyarországon vannak éhező családok/gyerekek?
Pénteken már kilenc óra elmúlt, munka előtt a tecsoba mentem vásárolni reggelit.
Tizezres volt nálam, amint meglátta a fiatal kérdezte vásárolok-e éhező családékeztetési kupont, darabja 250 forint.
Meglepő volt, koko és egy nem túl jól táplált gyerek van a kuponon.
Ma, most jöttem a tescsóból, már a bejáratnál ott állnak, akik megkérdezik, három főt láttam egyrakáson.
Mivel voltak előttem, valahogy kikerültem a látókörükből, de alig fértem el, úgy eltorlaszolták a bejáratot.
Kivételesen, érdekes mód, most mind a három kassza müködik, és sorban vegzálják a pénztárosok a vásárlókat, vesz-e kupont.
Az előttem lévő férfi, habozott, majd azt mondta már vett. Simán hazudott.
Ebben az álnok formában, meg csúnya adományt kérni, miközben ott van mögötted a többi vásárló, és befizeti az a 250 forintot, hogy ne nézzenek "rád" sóher kutyaemberként.
De a jótékonykodás/támogatás olyan amivel nem kellene kérkedni, mondjuk ha valaki 10 ezerért vesz kupont (egy beépített ember) és a többiek a sorban megtapsolják nagyvonalúságát. Az ilyen inkább magamutogatás, mint szívből jövő támogatás.
Nem szeretem, ha hülyének néznek. Éheznek Magyarországon a családok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!