Ha felveszek egy jó meleg szovjet sapit, abba beleköthetnek?
Figyelt kérdés
rajta van a szoci jelkép2018. nov. 23. 22:20
1/7 anonim válasza:
Ha kötött a sapka, abba bele lehet kötni...
3/7 anonim válasza:
utálom a komcsikat. szóval én elég rossz szemmel nézném. de nem mondanék semmit mert nem érdekel annyira nagyon
4/7 anonim válasza:
Ha az a lényeg, hogy jó meleg legyen, le lehet szedni a vörös csillagot róla. Vagy eltakarni valamivel.
5/7 anonim válasza:
Ha azt mondod az a vörös csillag karácsonyi díszként van a sapkádon, akkor nincs gond szerintem
6/7 anonim válasza:
Nézd igazából SS egyenruhát is felvehetsz, csak ne a Hős utca, vagy a Népszínház utca környékén mászkálj benne. Szóval az eléggé szubjektív dolog, hogy ki mennyi basztatást tart elviselhetőnek, de ha ilyen szempontból kényelmes típus vagy, akkor nem azzal fogsz osztatlan sikert aratni.
7/7 anonim válasza:
Ha az én jó meleg szovjet sapimba valaki bele próbálna kötni, annak én seggtől állig feldugnám a kötőtűjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!